-
February 4th, 2016, 23:58
عضو دائم
به دنبال شریک و همکار
بنده برنامه نویس تحت وب و ویندوز هستم و قصد راه اندازی یک سایت آپلود سنتر با قابلیت های اضافی همانند لیچر ولینک سازی همانند مول ، لیچ تورنت و هوکینگ دارای قالب اختصاصی و واکنش گرا و .. هستم ، تمامی این پلاگین ها برای yetishare ورژن 4.1 نوشته ام و آماده به کار است اما هزینه هاو .. بسیار سنگین است اگر دوستانی علاقه مند هستند اطلاعات تماس ارسال کنند، و همچنین برای دیدن نمونه پروژه های راه اندازی شده توسط بنده پ خ ارسال نمایید.
-
-
February 4th, 2016 23:58
# ADS
-
February 5th, 2016, 01:10
عضو جدید
پاسخ : به دنبال شریک و همکار
سلام خدمت شما
لطفا اطلاعات بیشتر در مورد خودتون و پروژه و اطلاعات شراکت ارسال کنید با تشکر
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-
-
February 5th, 2016, 09:31
عضو انجمن
پاسخ : به دنبال شریک و همکار

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
بنده برنامه نویس تحت وب و ویندوز هستم و قصد راه اندازی یک سایت آپلود سنتر با قابلیت های اضافی همانند لیچر ولینک سازی همانند مول ، لیچ تورنت و هوکینگ دارای قالب اختصاصی و واکنش گرا و .. هستم ، تمامی این پلاگین ها برای yetishare ورژن 4.1 نوشته ام و آماده به کار است اما هزینه هاو .. بسیار سنگین است اگر دوستانی علاقه مند هستند اطلاعات تماس ارسال کنند، و همچنین برای دیدن نمونه پروژه های راه اندازی شده توسط بنده پ خ ارسال نمایید.
نمونه ها رو برای من هم بفرستین و همچنین برنامه ریزی که انجام دادین به چه شکل هست
اگه می تونید تو یاهو یا تلگرام در ارتباط باشید
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-