-
January 26th, 2016, 19:13
سوال در مورد هزینه هاست لینوکس
سلام.نمیدونم سوالم را جای درستی مطرح میکنم یا نه؟
یک بنده خدایی اومده و برای شرکت ما دامنه ثبت کرده و جدیدا یک هاست 2 گیگابایتی با هزینه سالانه پانصد هزار تومان فاکتور کرده.به نظرتون این رقم معقوله؟؟چقدر از رنج بازار بالاتر یا پایین تره.
شاید فردا نیاز باشه که این صفحه را پرینت بگیرم.بنابراین ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
-
January 26th, 2016 19:13
# ADS
-
January 26th, 2016, 19:15
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد هزینه هاست لینوکس
باسلام
قیمت ذکر شده ممکن است به خاطر کیفیت سرویس بالا باشه و یا کم تر
دقیقا نمیشه گفت
بااحترام
-
تعداد تشکر ها از royl به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 19:17
عضو جدید
درود
هاست رو از کجا تهیه کردن که این قیمت شده؟
اگه سایتتون شرکتیه و منابع زیادی نمیخواد هزینه خیلی پایین تر از این هست ...
-
تعداد تشکر ها از shakib zero به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 19:30
-
تعداد تشکر ها از 440 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 20:23
دوستان طرف هیچگونه اطلاعاتی نداده گفته هاست لینوکس حرفه ای و سوال که پرسیدیم گفت قیمت من اینه و من امنیت و تضمین میکنم و بکاپ روزانه میگیرم(از چی خدا عالمه)و ایمیل میسازم براتون:دی
من قیمتها را از چند تا از معتبرترین سایتهای ایرانی چک کردم و با قیمت ایشان حداقل حدود 200 تومن اختلاف داشت.اونهم برای ججمی بالاتر از حجم ایشون.
سایتی که قراره راه بیفته هم بازدیدی نداره.شاید روزانه خیلی دست بالا بگیریم حدود 20 نفر.چند تا یوزر هم برای ایمیل چک کردن و فرستادن.
من موندم سایتی که قرار معرف شرکت باشه و اپدیتی هم نداره هاست 2 گیگی به چه دردش میخوره.اونهم با این قیمت.
-
تعداد تشکر ها از panzer_1982 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 20:31

نوشته اصلی توسط
Alexa.host
خوب اگه اطلاعات کامل بهتون نمیده و شفاف کار نمیکنه بهتره با یکی دیگه کار کنین چون باید کامل بهتون توضیح ارائه کنن و در غیر اینصورت شاید بعدا هم به مشکل بخورین.
سال نکو از بهارش پیداست
جالب میدونید کجاست؟؟دامنه را هم به اسم خودش ثبت کرده و وقتی اعتراض کردیم میگه دامنه . ای ار را نمیشه به اسم شرکت ثبت کرد.من یوزر پسورد بهتون میدم هیچ مشکلی بعدا پیش نمیاد.
-
-
January 26th, 2016, 20:36
عضو جدید
با این تفاسیر همین ابتدای کار سنگاتون رو وا بکنید خیلی بهتره تا در آینده زیر حرفشون بزنن و ...
از ابتدا تو پنل خودتون دامنه رو داشته باشید بعلاوه از یک شرکت معتبر هاست تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها از shakib zero به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2016, 20:51

نوشته اصلی توسط
shakib zero
با این تفاسیر همین ابتدای کار سنگاتون رو وا بکنید خیلی بهتره تا در آینده زیر حرفشون بزنن و ... از ابتدا تو پنل خودتون دامنه رو داشته باشید بعلاوه از یک شرکت معتبر هاست تهیه کنید
امروز حساب کار کمی دستش امد.متاسفانه دست روی فاکتور این اقا که گذاشتیم مثل اینکه به بعضی ها تو شرکت...بالاخره آشنا و فامیل بدرد همین روزها میخوره.متاسفانه دست من و همکارم توی این موضوع بسته است.فردا به مدیرعامل موضوع را انتقال میدیم و ببینیم چه تصمیمی میگیره.
-
-
January 26th, 2016, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
panzer_1982
امروز حساب کار کمی دستش امد.متاسفانه دست روی فاکتور این اقا که گذاشتیم مثل اینکه به بعضی ها تو شرکت...بالاخره آشنا و فامیل بدرد همین روزها میخوره.متاسفانه دست من و همکارم توی این موضوع بسته است.فردا به مدیرعامل موضوع را انتقال میدیم و ببینیم چه تصمیمی میگیره.
درود
1- هزینه خیلی پرتی داده علتش چیه ما نمیدونیم.
2- فروشنده موظف به ارائه فاکتور به مشتری هست.
3- تو قسمت درخواست اگه درخواستتون رو ارائه میکردین قیمت دقیق دستتون میومد.
4- دامنه بهتره بنام مالک باشه که بعدا به هیچ مشکلی برنخورین.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
panzer_1982
درود
1- هزینه خیلی پرتی داده علتش چیه ما نمیدونیم.
2- فروشنده موظف به ارائه فاکتور به مشتری هست.
3- تو قسمت درخواست اگه درخواستتون رو ارائه میکردین قیمت دقیق دستتون میومد.
4- دامنه بهتره بنام مالک باشه که بعدا به هیچ مشکلی برنخورین.
-
-
January 26th, 2016, 23:26
عضو انجمن
کی گفته به شرکت دامنه ir نمیدن؟؟؟؟؟ اصلا دامنه های co.ir یا org.ir مخصوص سازمان ها و شرکت هاس!
قیمت هاست هم الان ایران هاست که کلا بالاترین قیمت هارو داره نسبت به سایرین،الان دوگیگ زده سالی 350.هاستینگ ها هم وقتی کسی به اسم شرکت سرویس میخره باید فاکتور رسمی بدن
-