-
September 8th, 2010, 15:55
ویبولتین و سئو
من الان ویبولتین 3.8.6 دارم بر روی هاست وارز حالا سوالاتی در موردش داشتم
1.سئوی ویبولتین تنها چجوریه؟؟(منظور بدون هک مد یا... است)
2.من الان رویه هاست واررزم براحتی میتونم از ویبی سئو نال استفاده کنم اما بزودی لاینسس ویبولتین میخرم ولی قصد ندارم ویبی سئو را هم بخرم بنابرین اگه بعدا ویبی سئو را پاک کنم مشکلی برای لینک هام در موتورهای جستجو پیش میاد؟؟
3.ویبی سئو ارزش خریدن داره؟؟
4.اگه لاینسس ویبی بخرم و ویبی سئوی نال روش نصب کنم ممکنه برای لاینسس ویبولتینم هم مشکلی پیش بیاد و ویبولتین مثلا بخاطر نخریدن ویبی سئو لاینسس ویبولتینم را هم کنسل کنه؟؟
5.هک تشکر ویبولتین رایگانه یا پولی؟؟ اگه پولیه قیمتش چنده؟؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از all به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010 15:55
# ADS
-
September 8th, 2010, 16:12
عضو انجمن
پاسخ : ویبولتین و سئو
1 : سوال نا مفهوم هست ، وی بی سیو هک هست تنها و غیر تنها نداره
2 : لینک ها میشکنه و امار یه مدت میاد پایین ، البته در برعکس هم صدق می کنه یعنی اگر سایت بالا باشه و سیو نصب بکنید باز هم لینک ها میشکنه در گوگل
3 : بله ، تا دلتون بخواد
4 : این دو ، دو شرکت مجزا هستن ، کاری به کارهایی هم ندارن
5 : هک ها ازاد هستن ، منتها بعضی از هک ها لایس دارن که اونها در دنیایی وی بی مشخص شده هستن مانند همین وی بی سیو
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 16:51
ممنون اقا بهرام منظورم از سوال یک این بود خود ویبولتین بصورت خام و بدون هیچ هکی سئوی خوبی نسبت به رقبا داره یا نه ؟؟
راستی خودتون رویه سایتتون ویبی سئو نصب هست یانه؟؟
پس اگه من ویبولتین بخرم و ویبی سئو نال نصب کنم مشکلی پیش نمیاد برای لاینسس ویبولتینم درسته؟؟
ممنون
-
-
September 8th, 2010, 17:25
عضو دائم
خیلی راحت میتونید کاری کنید که لینک ها نشکنه .....
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2010, 18:51

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
خیلی راحت میتونید کاری کنید که لینک ها نشکنه .....
خوب اگه خیلی راحته بگو ما هم استفاده کنیم
راستی اصلا شکستن لینک یعنی چی یعنی دیگه اگه اون لینک را بزنیم ایندکس سایت میاد و لینک مشخص نمیاد؟؟
ممنون از همه دوستان خصوصا mr.bahram و rn4j1m1 عزیز
-
-
September 9th, 2010, 15:43
شما اگه وی بی 4 بخرید خوب سئو رو خودش داره دیگه نمیخواد لایسنس بخرید . به نظر من هم بهتره اگه میخواید پول بدید و لایسنس بخرید بهتره 4 رو بخرید(نظر شخصیه اگه میخواید دلیل میگم)
-
تعداد تشکر ها از mofthost.com به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2010, 17:38

نوشته اصلی توسط
mofthost.com
شما اگه وی بی 4 بخرید خوب سئو رو خودش داره دیگه نمیخواد لایسنس بخرید . به نظر من هم بهتره اگه میخواید پول بدید و لایسنس بخرید بهتره 4 رو بخرید(نظر شخصیه اگه میخواید دلیل میگم)
کلا دیگه نسخه 3 نمیفروشند که 4 باید بخری ولی میتونی با خرید لاینسس نسخه 4 نسخه 3 هم نصب کنی
در مورد سئو میدونم خودش سئو داره ولی منظورم یه هک هست بنام ویبی سئو که بیش از 150 دلار قیمت داره که رویه ویبولتین نصب میشه و سئو را بهتر میکنه
-
-
September 9th, 2010, 17:51
عضو دائم
دوست عزیز با وجود بزرگی همچون بهرام حضور من در این تاپیک زیاد فکر نکنم جالب باشه
ولی همینقدر به شما بگم که درسته در نسخه های قدیم مانند : 3.6 - 3.7 - 3.8 , ....
یک سیستم خام داشتیم سبکتر از این چیزی که در نسخه 4 دارید مشاهده میکنید
در نسخه 4 یکی از تغییراتی که انجام شد استفاده از همان وی بی سئو که شما می فرماید به صورت پیش فرض برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و ...
البته این یکی از تغییرات هست که ما به بقیه کاری نداریم
مهمترین مشکلی که به نظر من این نسخه داره زیادی سنگین شده - هرچند بهینه سازی های خوبی هم روش انجام شده ولی باز هم کافی نبوده
شما که قصد خرید لیسنس را دارید بهتر هست ابتدا یک سرور قدرتمند نیز بیابید - زیرا به نظر من نسخه 4 بیشتر از نسخه 3 به سرور فشار میاره و برای کارایی بهتر به سروری قدرتمندتر نیازمند هست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2010, 20:10
پس نسخه 4 نیاز به ویبی سئو نداره درسته خوب اگه اینطوریه که خیلی خوبه
-
-
September 10th, 2010, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
all
پس نسخه 4 نیاز به ویبی سئو نداره درسته خوب اگه اینطوریه که خیلی خوبه
سیو وی بی کار راه انداز هست قدرتی که وی بی سیو داره رو نداره
بهترین حالت اینه شما از همین سیو خود وی بی استفاده بکنید چون بیشتر از این نیازی ندارید
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید