-
January 15th, 2016, 23:21
عضو انجمن
عدم آپلود
با سلام
در مورد سرور مجازی ام مشکلی داشتم ممنون می شوم که در صورت اطلاع از راه حل با من مطرح بفرمایید
مشکل:
در سرور وقتی که اسکریپت آپلود نصب میکنم (مثلا آپلود فایل) امکان آپلود ندارد، بنظر خودم شاید مشکل از پرمیشن ها باشد ولی نمی دانم چه پرمیشنی را بررسی کنم یا اصلا چطور بررسی کنم؟ یا شاید مشکل از جای دیگری باشد؟
سرور لینوکس سنتوس با دایرکت ادمین است
-
-
January 15th, 2016 23:21
# ADS
-
January 15th, 2016, 23:45
پاسخ : عدم آپلود

نوشته اصلی توسط
bronze
با سلام
در مورد سرور مجازی ام مشکلی داشتم ممنون می شوم که در صورت اطلاع از راه حل با من مطرح بفرمایید
مشکل:
در سرور وقتی که اسکریپت آپلود نصب میکنم (مثلا آپلود فایل) امکان آپلود ندارد، بنظر خودم شاید مشکل از پرمیشن ها باشد ولی نمی دانم چه پرمیشنی را بررسی کنم یا اصلا چطور بررسی کنم؟ یا شاید مشکل از جای دیگری باشد؟
سرور لینوکس سنتوس با دایرکت ادمین است
وقتی اپلود میکنید آپلود نمیشه؟
اگر اشتباه نکنم توی تنظیمات توسط مدیر هاستینگ یه قسمتی داره ، که کارابران میتونن فایل اپلود کنن ، حالا یا از طریق ftp یا php
فکر کنم همچین چیزی باشه
منتظر استادان باش اونا در زمینه وارد هستن
-
تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2016, 23:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood_71
وقتی اپلود میکنید آپلود نمیشه؟
اگر اشتباه نکنم توی تنظیمات توسط مدیر هاستینگ یه قسمتی داره ، که کارابران میتونن فایل اپلود کنن ، حالا یا از طریق ftp یا php
فکر کنم همچین چیزی باشه
منتظر استادان باش اونا در زمینه وارد هستن
ببینید میدونم که تنظیم داره که قابلیت آپلود فعال باشه و فعال هم هست ولی فایل آپلود شده که باید از قسمت tmp به قسمت مورد نظر ما منتقل بشه (مثلا وقتی یک فایل بزرگ آپلود میکنیم مدت زمان بیشتری طول میکشه که آپ شه ولی فایل نهایی در محل مورد نظر انتقال پیدا نمیکنه) این انتقال انجام نمیشه سرور هم هیچ log خطایی نمیده
-
-
January 15th, 2016, 23:56

نوشته اصلی توسط
bronze
ببینید میدونم که تنظیم داره که قابلیت آپلود فعال باشه و فعال هم هست ولی فایل آپلود شده که باید از قسمت tmp به قسمت مورد نظر ما منتقل بشه (مثلا وقتی یک فایل بزرگ آپلود میکنیم مدت زمان بیشتری طول میکشه که آپ شه ولی فایل نهایی در محل مورد نظر انتقال پیدا نمیکنه) این انتقال انجام نمیشه سرور هم هیچ log خطایی نمیده
باید حجم مجاز مشخص شه
مثلا حداکثر حجم مجاز واسه آپلود 8 مگ
بیشترش کنید (البته فکر کنم)
-
-
January 16th, 2016, 00:10
عضو انجمن
فایل کوچک هم آپلود نمیشه!!
-
تعداد تشکر ها از bronze به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2016, 00:39

نوشته اصلی توسط
bronze
فایل کوچک هم آپلود نمیشه!!
راستش اینو من دیگه نمیدونم
صبر کن اساتید وارد هست توی موضوعات ، راهنماییت میکنن
-
-
January 17th, 2016, 10:31
عضو انجمن
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند
- - - Updated - - -
..؟؟؟
-
-
January 17th, 2016, 11:36
عضو انجمن
سلام
تمامی اسکریپت ها یک فولدر شبیه upload برای آپلود فایل ها دارند اون فولدر را پیدا کنید
اگر نتوانستید مشکل را حل کنید مشخصات را بفرستید من بررسی میکنم
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2016, 13:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persian.developer
سلام
تمامی اسکریپت ها یک فولدر شبیه upload برای آپلود فایل ها دارند اون فولدر را پیدا کنید
اگر نتوانستید مشکل را حل کنید مشخصات را بفرستید من بررسی میکنم
به نظر شما مشکل مربوط به permission انتقال فایل (کات فایل) نیست؟ (move_uploaded_file)
-