-
January 5th, 2016, 18:50
سوال در بخش فرم ثبت نام whmcs
سلام
من میخوام whmcs فرم ثبت نام وقتی میخوان عضو بشن الزاما فقط با حروف فارسی فقط کاربر بتونه ثبت نام کنه و با حروف انگلیسی خواست فیلدی را پر کنه بهش پیام بده زبانشو فارسی کنه و تا زمانی که زبانش فارسی نشده هیچ چیزی تو فیلد نوشته نشه
باید چجوری این کارو بکنم؟
مثلا من میهن وب هاستو دیدم که بصورتی کرده فقط میشه انگلیسی توش عضو شد ولی من میخوام فقط فارسی تو فرم نوشته بشه
-
-
January 5th, 2016 18:50
# ADS
-
January 5th, 2016, 18:57
عضو جدید
پاسخ : سوال در بخش فرم ثبت نام whmcs

نوشته اصلی توسط
rezah
سلام
من میخوام whmcs فرم ثبت نام وقتی میخوان عضو بشن الزاما فقط با حروف فارسی فقط کاربر بتونه ثبت نام کنه و با حروف انگلیسی خواست فیلدی را پر کنه بهش پیام بده زبانشو فارسی کنه و تا زمانی که زبانش فارسی نشده هیچ چیزی تو فیلد نوشته نشه
باید چجوری این کارو بکنم؟
مثلا من میهن وب هاستو دیدم که بصورتی کرده فقط میشه انگلیسی توش عضو شد ولی من میخوام فقط فارسی تو فرم نوشته بشه
با درود
فارسی نکنید لاتین بگذارید بهتره
در ثبت دامنه های بین المللی برای کاربران با پروفایل فارسی با مشکل ارور ماژول ثبت دامنه مواجهه می شوید
-
-
January 5th, 2016, 22:27

نوشته اصلی توسط
chichosting.net
با درود
فارسی نکنید لاتین بگذارید بهتره
در ثبت دامنه های بین المللی برای کاربران با پروفایل فارسی با مشکل ارور ماژول ثبت دامنه مواجهه می شوید
در حال حاظر نیاز به ارائه ثبت دامنه بین المللی از پنل خودم را ندارم و فقط دامنه ir نمایندگی دارم
- - - Updated - - -
کسی انجام نداده؟
یا حد اقل فقط با زبان انگلیسی وارد کنند
چون نمیخوام کاربران به دو زبان تو سایت عضو بشن
-
-
January 5th, 2016, 22:55

نوشته اصلی توسط
rezah
در حال حاظر نیاز به ارائه ثبت دامنه بین المللی از پنل خودم را ندارم و فقط دامنه ir نمایندگی دارم
- - - Updated - - -
کسی انجام نداده؟
یا حد اقل فقط با زبان انگلیسی وارد کنند
چون نمیخوام کاربران به دو زبان تو سایت عضو بشن
با سلام
تو ir هم بازم به مشکل بر می خورید
-
-
January 5th, 2016, 23:12

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
با سلام
تو ir هم بازم به مشکل بر می خورید
خیر چون من از طرف فقط یه شناسه ایرنیک میخوام
من تالا ثبت دامنه ir داشتم ولی با اینکه پلن com ,net ,org هم گذاشتم تالا یه نفرم سفارش بین المللی نداده
اگه کسی داره بده اگه مشکل برخوردم بر میدارمش
-