-
December 14th, 2015, 12:09
مشكل در محدوديت سرعت و resume در هاست دانلودي
من يك سايت جوملايي دانلود دارم ، از يك هاست ثانويه دانلود براي فايل هام استفاده كرده ام . قابليت resume و دانلود همزمان 8 كانكشنه براي لينك هام از طرف هاست فعاله ، البته در حالت دانلود با لينك مستقيم . از طرفي چون من از يك كامپوننت براي مديريت لينك هاي دانلودم استفاده كردم و اون كامپوننت آدرس لينك ها رو تغيير ميده ( آدرس لينك واقعي رو به كاربر نشان نميده ) اما بادرج لينك غير مستقيم فايل ها درمطالبم ، الان قابليت resume و دانلود همزمان چند كانكشنه در نرم افزاري مثل IDM غير فعال شده . مي خوام بدونم اين محدوديت از طرف هاسته ايجاد شده يا از طرف اون افزونه (كامپوننت)؟ لطفا راهنمايي كنيد .
-
-
December 14th, 2015 12:09
# ADS
-
December 14th, 2015, 12:11
پاسخ : مشكل در محدوديت سرعت و resume در هاست دانلودي

نوشته اصلی توسط
m_nader
من يك سايت جوملايي دانلود دارم ، از يك هاست ثانويه دانلود براي فايل هام استفاده كرده ام . قابليت resume و دانلود همزمان 8 كانكشنه براي لينك هام از طرف هاست فعاله ، البته در حالت دانلود با لينك مستقيم . از طرفي چون من از يك كامپوننت براي مديريت لينك هاي دانلودم استفاده كردم و اون كامپوننت آدرس لينك ها رو تغيير ميده ( آدرس لينك واقعي رو به كاربر نشان نميده ) اما بادرج لينك غير مستقيم فايل ها درمطالبم ، الان قابليت resume و دانلود همزمان چند كانكشنه در نرم افزاري مثل IDM غير فعال شده . مي خوام بدونم اين محدوديت از طرف هاسته ايجاد شده يا از طرف اون افزونه (كامپوننت)؟ لطفا راهنمايي كنيد .
باسلام
محدودیت از سمت سرور و هاست شماست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
December 14th, 2015, 12:26

نوشته اصلی توسط
mizban97
باسلام
محدودیت از سمت سرور و هاست شماست.
ممنون از پاسخ شما ، يعني اگر تيكت بزنم بهشون ، مي تونند اين قابليت رو براي لينك هاي غير مستقيم فعال كنند ؟ يا كلا بايد از اونها چه درخواستي داشته باشم كه اين مشكل برطرف بشه ؟
-
-
December 14th, 2015, 15:12
عضو انجمن
با سلام
اتفاقا بنده فکر میکنم مشکل از كامپوننت مديريت لينك هاي دانلود و اسکریپت شما باشه و نه سرور
-
-
December 27th, 2015, 04:10
صد درصد شک نکنید مشکل از کامپوننت شما هستش عمرا اگه سرور باشه کاملا واضح هستش .
-