-
December 17th, 2015, 07:46
عضو جدید
درخواست سرور رم 16 از ovh فرانسه + kvm + مونت ایمیج از هر url ی از دیتاسنتر دیگر
سلام!
من دقیقا این سرور رو نیاز دارم! نه چیزی شبیه این یا کمتر یا بیشتر، لطفا آفر بی ربط ندین مچکرم!
بار اولم هست میخوام برم OVH و دقیقا نمیدونم پنل هاش چطوریه برای همین دقیقا نوشتم چی میخوام!
رم 16
دیتاسنتر OVH فرانسه
KVM full remote management
و پنل تحت وب برای mount کردن ایمیج iso از هر URL ی. توجه بشه من حتما میخوام از روی سایت قبلی خودم ایمیج مونت کنم و اگه از این پنل ها باشه که فقط از روی شبکه داخلی همون سرور میشه مونت کرد به دردم نمیخوره!...
1 عدد ip هم بیشتر نمیخوام.
ipv6 هم داشته باشه.
بدون ستاپ
فروشنده هم ترجیها نماد اعتماد داشته باشه و تهران باشه.
تحویل فوری باشه امروز میخوام!
ویرایش توسط cherokee : December 17th, 2015 در ساعت 08:00
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت

نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی

-
-
December 17th, 2015 07:46
# ADS
-
December 17th, 2015, 09:44
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور رم 16 از ovh فرانسه + kvm + مونت ایمیج از هر url ی از دیتاسنتر دیگر

نوشته اصلی توسط
cherokee
سلام!
من دقیقا این سرور رو نیاز دارم! نه چیزی شبیه این یا کمتر یا بیشتر، لطفا آفر بی ربط ندین مچکرم!
بار اولم هست میخوام برم ovh و دقیقا نمیدونم پنل هاش چطوریه برای همین دقیقا نوشتم چی میخوام!
رم 16
دیتاسنتر ovh فرانسه
kvm full remote management
و پنل تحت وب برای mount کردن ایمیج iso از هر url ی. توجه بشه من حتما میخوام از روی سایت قبلی خودم ایمیج مونت کنم و اگه از این پنل ها باشه که فقط از روی شبکه داخلی همون سرور میشه مونت کرد به دردم نمیخوره!...
Ipv6 هم داشته باشه.
بدون ستاپ
سلام
در او وی اچ امکان ارائه کی وی ام بصورت رایگان نیست
امکان ارائه ipmi روی سرورها فعال هست که داشتن این مورد شما میتوانید ایرو یا ... لود کنید و نصب کنید
10% تخفیف در خرید سرور
با تشکر
-
-
December 17th, 2015, 09:50
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور رم 16 از ovh فرانسه + kvm + مونت ایمیج از هر url ی از دیتاسنتر دیگر

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
در او وی اچ امکان ارائه کی وی ام بصورت رایگان نیست
امکان ارائه ipmi روی سرورها فعال هست که داشتن این مورد شما میتوانید ایرو یا ... لود کنید و نصب کنید
10% تخفیف در خرید سرور
با تشکر
چقدره هزینه اش؟

نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی

-
-
December 17th, 2015, 10:22
عضو دائم
برای 1 روز 25 یورو
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2015, 10:29
عضو جدید

-
-
December 17th, 2015, 10:38
عضو دائم
-
-
December 17th, 2015, 10:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
company_hosting
خیر
فقط از طریق ایزو
نه به کارم نمیاد. مرسی به هر حال.

-
-
December 17th, 2015, 13:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cherokee
سلام!
بار اولم هست میخوام برم OVH و دقیقا نمیدونم پنل هاش چطوریه برای همین دقیقا نوشتم چی میخوام!
رم 16
دیتاسنتر OVH فرانسه
KVM full remote management
و پنل تحت وب برای mount کردن ایمیج iso از هر URL ی. توجه بشه من حتما میخوام از روی سایت قبلی خودم ایمیج مونت کنم و اگه از این پنل ها باشه که فقط از روی شبکه داخلی همون سرور میشه مونت کرد به دردم نمیخوره!...
ipv6 هم داشته باشه.
بدون ستاپ
سلام
سرور از خود ovh نیاز دارید یا سویواستارت؟
چون کانفیگ سرور های ovh از 64 گیگ رم شروع میشوند
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2015, 01:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
سرور از خود ovh نیاز دارید یا سویواستارت؟
چون کانفیگ سرور های ovh از 64 گیگ رم شروع میشوند
سلام.
درسته من اطلاعاتم اشتباه بود!
اونی که میخواستم رو نبود؛ سرور دیگه ای از ایشون ( http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=36807 ) تهیه کردم فعلا.
حالا که حل شد مشکلم تا ببینم چطوره.

-