-
December 7th, 2015, 14:04
عضو جدید
نیاز به یک وردپرس کار برای ترمیم مشکلات سایتم
سلام دوستان بنده حدود 3 ماه پیش به یک آقای به اصلاح محترمی هزینه دادم سایت منو درست کنه با تمام مواردی که برایش نوشته بودم.اما بعد طراحی متوجه شدم خیلی نواقص تو سایت هستش که خودم شروع کردم به ترمیمش البته سواد این کار رو نداشتم بیشتر از تو همین سایت اطلاعات گرفتم اما مشکل اینجاست اون آقا دیگه گوشی رو برنداشت و ...حالا یکی رو میخوام بیاد مواردی که مشکل دارم که خیلی هم زیاد نیست درست کنه فقط سریعا نیاز دارم ممنون.
هر چه تعهد خود را نسبت به چیزی بیشتر کنید ، عشق و شور و حال بیشتری نسبت به آن چیز در خود احساس خواهید کرد
-
-
December 7th, 2015 14:04
# ADS
-
December 7th, 2015, 15:10
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به یک وردپرس کار برای ترمیم مشکلات سایتم
سلام لطفا مشکلاتی رو که دارید ذکر کنید
-
-
December 9th, 2015, 12:18
عضو جدید
لطفا اگه کسی قیمت مناسب کار میکنه و این کاره هستش پیام بده کلا چندان وقت نمیگیره
هر چه تعهد خود را نسبت به چیزی بیشتر کنید ، عشق و شور و حال بیشتری نسبت به آن چیز در خود احساس خواهید کرد
-
-
December 9th, 2015, 13:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrad2
سلام دوستان بنده حدود 3 ماه پیش به یک آقای به اصلاح محترمی هزینه دادم سایت منو درست کنه با تمام مواردی که برایش نوشته بودم.اما بعد طراحی متوجه شدم خیلی نواقص تو سایت هستش که خودم شروع کردم به ترمیمش البته سواد این کار رو نداشتم بیشتر از تو همین سایت اطلاعات گرفتم اما مشکل اینجاست اون آقا دیگه گوشی رو برنداشت و ...حالا یکی رو میخوام بیاد مواردی که مشکل دارم که خیلی هم زیاد نیست درست کنه فقط سریعا نیاز دارم ممنون.
لطفا لینک سایتت رو اینجا و مشکلاتت رو لیست کن تا اول راهنماییت کنم بعد اگر خودت نتونستی حل کنی بیشتر صحبت میکنیم.
به افراد شخصی اعتماد نکن ( نظر شخصی ) و به شرکت ها اعتماد کن چون شماره ثبت دارند.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
December 9th, 2015, 16:56
عضو انجمن
-