درود بر همه شما
راهمایی در مورد اضافه کردن پهنای باند اضافی به سبد خرید رو میخواستم
دوستان میتونن راهنمایی کنن
تو قسمت
افزونههای این سرویس باید این محصول رو درست کنم؟ اگه آره چجوری که هم در پنل کاربر ثبت بشه و هم بصورت اتوماتیک در whm اعمال بشه
درود بر همه شما
راهمایی در مورد اضافه کردن پهنای باند اضافی به سبد خرید رو میخواستم
دوستان میتونن راهنمایی کنن
تو قسمت
افزونههای این سرویس باید این محصول رو درست کنم؟ اگه آره چجوری که هم در پنل کاربر ثبت بشه و هم بصورت اتوماتیک در whm اعمال بشه
درود
میخواهید گه یک فرم باشه و کاربر پهنای باند بیشتری انتخاب کنه وهزینه روی سبد خرید در whmcs اضافه بشه؟
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
درود
بنده برای whmcs اطلاع دارم برای whm اطلاع ندارم در صورت تمایل اعلام بفرمائید آموزش بدم خدمتتون
موفق باشید
پارس وب هاست
ممنون میشم لطف کنید
درود
در WHMCS به بخش setup>porducts/service>configproduct options مراجعه نمائید و create a new group کلیک نمائید Group Name اسم فرمی گه میخواهید اضافه کنید را وارد کنید مثلا پهنای باند اضافه در قسمت Assigned Products میخواهید روی کدوم سرویس قرار بگیره رو انتخاب نمائید و save کنید و سپس configproduct options کلیک نمائید Option Type اسمی برای فرم خود انتخاب نمائید در بخش Option Name نحوه نمایش را میتونید مشخص کنید گه برای شما quantity بهترین گزینه هست و در قسمت Add Option نیز مثلا بنویسید 100 گیگ پهنای باند و save کنید و وقتی که سیو کردید فیلد قیمت گذاری برای شما مشخص میشه میتونید قیمت مورد نظر خودتون رو بزارید
همچنین برای اینه بر روی چند سرویس این امکان رو بزارید شما سرویس مورد نظر خود را ویرایش گرده و در بخش configproduct options گه فرم ساختید را انتخاب نمائید
موفق باشید
پارس وب هاست
ممنون دوست عزیز از زحمتتون
من میخوام کاربر بعد از ورود به ناحیه کاربری همونجوری که یه سرویس میتونه سفارش بده بتونه پهنای باند اضافه هم خرید کنه موقعی که پهنای باندش تموم شد نه موقع خرید سرویس
- - - Updated - - -
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید
کسی تو ناجمن این کار رو نکرده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)