سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و دوستان عزیز
از دیروز متاسفانه مشکلی پیش اومده من کامل توضیح میدم خودمم در اختیار کاربران میخواهید شکایت کنید اعدامم کنیدئ یا هر چی فقط خواهش میکنم ازتون فقط 1 دقیقه خودتونو جای من بگذارید و بگید که چیکار باید میکردم و کوتاهی من چی بوده
چندین وقت بود که ما پولهای هتزنر رو از طریق صرافی اتقال میدادیم همانگونه که میدونید در شرایط حال صرافی ها بهترین گزینه برای کاهش ریسک بودند هرچند کارمزدهاشون چند برابر بود اما ما برای اطمینان این کارمزدهارو میدادیم
دیروز صبح از شرکت همکارم زنگ زدو گفت که سرورها لوک شدن من رفتم شرکت و زنگ و یمیل به دیتاسنتر گفتند بخاطر فاکتور هاهست من دوباره فاکتور که صرافی رسید ان را بهم داده بود بهشون فرستادم گفتن که چیزی با این عنوان نیامده حساب ما هر چی گفتم مرد شما تایید کرده بودید فاکتورهارو چطور الان انکار میکنید گفتن نیامده زنگ زدم صرافی گفت که از ترکیه پیگیری میکنه بعد از چند بار زنگ زدن به صرافی که هنوز نتونسته پی
گیری کنو این حرفا من دیدم تا بیاد این پیگیری کنه خیلی طول میکشه مبلغ هر فاکتور هم به پول ایران حدودا ده و خورده ای هست 3.5 خودم داشتم دیدم کاری ازم بر نمیاد یک ماشین روا داشتم بخدا 1ماه پیش 13میلیون ازم خواسته بودن دیروز توعرض 1 ساعت رفتم بنگاه قولنامش کردیم بنگاهیه دید من تو اون لحظه پول لازمم ماشینو 7و هشصد برداشت خلاصه این ور اون ور دیدم چاره ای ندارم دادم رفت ماشین 13 میلیونی رو 7تومان دادم
اومدم بایکی از همکارا که تو کار ارز هست از انجمن پرشین تولز هماهنگ کردم که از فاکتورهارو پرداخت کردیم به هتزنر گفتم امکانش هست بازکنیدتا بقیه فاکتور هارو پرداخت کنم سرورهارو باز کنید تا پیگیری کنم گفتن باید همه فاکتور پرداخت بشه هر چی التماس فقط ایمیل قبلی رو برام ریپلی میکردند
امروز اول وقت رفتم صرافی که نه باز بود نه گوشیش روشن بود رفتم اگاهی اسمش از دهنم در اومد بهم گفتن به جمع مال باختگان خوش اومدی تو 5مین نفری بیا اضهاراتتو بگو به یکی دلار تقلی داده به یکی میخواشته بده دلار نداده و....
از این وور دیدم چاره ندارم رفتم بانک خواهش تمنا اشنا پیدا کن و فلان یه وام 15میلیونی جور کردم سندخانه پدرو بردم گفتن 10-15 روز طول میکشه هر چی گفتن من الان نیاز دارم خلاصه زیر بار نرفت بریسه نمیدونم گفت اصتعلامات این حرفا
گوشی من بله خاموشه و شرکت هم جواب نمیدیم چون از دیروز برخی از مشتری ها زنگ زدن فش دادن هر چند حق دارند ولی واقعا کم کاری من چی بوده که انجام ندادم ؟؟؟
متاسفانه در حال حاضر توان پرداخت هر دو فاکتور رو ندارم و منتظر وام هستم اگر کسی توی هتزنر اشنا داره سرورهارو باز کنن سرورها باز رو پای کنم
باز هم میگم من کت بسته در اختیار شما هستم شکایت میکنید هر چیزی من پایش هستم ادرس هم هست هر کسی خواست حضوری تشریف بیاره من در خدمتش هستم