-
October 11th, 2015, 02:59
دو سایت مپ برای یک سایت
سلام دوستان من یک سایت وردپرسی دارم با یوست سئو / توی گوگل وبمستر تولز به این شکل ثبتش کردم مشکلی داره الان؟
sitemap.JPG
الان 6 ماهی بوده این دو تا بوده توش (البته اولی زیر مجموعه ای از دومی هستش) منتها من رفتم دیدم ایندکس سایت از 6000 به 700 کاهش پیدا کرده و به صورت دستی که فچ کردم سایتو دوباره شد 6000 ! کاملا الان گیچ شدم باید چیکار کنم!
-
-
October 11th, 2015 02:59
# ADS
-
October 11th, 2015, 03:51
عضو انجمن
پاسخ : دو سایت مپ برای یک سایت
با سلام
مهم نیست که یک یا دوتا سایت مپ معرفی کردید
مهم اینه که لینک تمام مطالب و نوشته های سایتتون حداقل توی یکی از سایت مپ ها موجود باشه
ایرور های گزارش شده در سایت مپ ها رو برطرف کنید احتمالا مشکل ایجاد شده به این دلیله
-
-
October 11th, 2015, 04:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezairanpur
سلام دوستان من یک سایت وردپرسی دارم با یوست سئو / توی گوگل وبمستر تولز به این شکل ثبتش کردم مشکلی داره الان؟
sitemap.JPG
الان 6 ماهی بوده این دو تا بوده توش (البته اولی زیر مجموعه ای از دومی هستش) منتها من رفتم دیدم ایندکس سایت از 6000 به 700 کاهش پیدا کرده و به صورت دستی که فچ کردم سایتو دوباره شد 6000 ! کاملا الان گیچ شدم باید چیکار کنم!
با سلام
دوست عزیز تعداد سایت مپ مهم نیست تنظیمات و نوع قرار گیری لینک های سایت در سایت مپ مهم می باشد
شما ابتدا خطاهای موجود در وبمستر را رفع نمایید
در صورت تمایل میتوانید ز افزونه google xml sitemap نیز استفاده کنید
آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس با Google XML Sitemaps
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
December 11th, 2015, 10:09
دوستان مشکل اون دفعه حل شد ولی دوباره بعد از چند ماه دیدم که توی قسمت سایت مپ Urls submitted از 6 هزار به 808 (تعداد پست هام) رسیده. به نظرتون باید چیگار کنم این مشکل پیش نیاد؟ دوباره همون راه حل قبلی رو برم؟ در ضمن اروری هم از گوگل نداشتیم جدیدا
-
-
December 11th, 2015, 11:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezairanpur
دوستان مشکل اون دفعه حل شد ولی دوباره بعد از چند ماه دیدم که توی قسمت سایت مپ Urls submitted از 6 هزار به 808 (تعداد پست هام) رسیده. به نظرتون باید چیگار کنم این مشکل پیش نیاد؟ دوباره همون راه حل قبلی رو برم؟ در ضمن اروری هم از گوگل نداشتیم جدیدا
با سلام
یک بار سایت مپ خود را در وبمستر ریسابمیت نمایید
ببنید مشکل حل خواهد شد یا خیر
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
December 15th, 2015, 21:34
عضو جدید
منم همچین سوالی داشتم. خیالم راحت شد. فقط من توی نقشه هام کیورد 1 و 2 و 3 دارم. نمیدونم چرا توی سایت مپ 3 تا مپ برای کیورد دارم! آیا نقشه کیوردها رو هم باید ثبت کرد؟
-