-
November 19th, 2015, 03:51
عضو جدید
مشکل با قرار دادن favicon
سلام
برای قراردادن favicon در قالب در فایل header به صورت پیش فرض این کد ها وجود داره :
کد:
<!-- fav and touch icons -->
<link rel="shortcut icon" href="../assets/ico/favicon.ico">
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="144x144" href="../assets/ico/apple-touch-icon-144-precomposed.png">
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="114x114" href="../assets/ico/apple-touch-icon-114-precomposed.png">
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="72x72" href="../assets/ico/apple-touch-icon-72-precomposed.png">
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" href="../assets/ico/apple-touch-icon-57-precomposed.png">
*/ ?>
ولی در سایت :
http://www.favicon-generator.org/
گفته شده بعد از تبدیل ایکن به فاوایکن باید از این کد استفاده کنم :
کد:
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
ولی من بعد از تبدیل روی wamp و هم روی host تست کردم با هر دو تا کد هیچ تغییری ایجاد نشد !!!؟
لطفا راهنمایی کنید چطوری قرار بدم و از کد اولی استفاده کنم یا دومی ؟
با تشکر
-
-
November 19th, 2015 03:51
# ADS
-
November 19th, 2015, 11:09
پاسخ : مشکل با قرار دادن favicon
سلام
کد اولی فقط خط اولش اون جا که توش shortcut icon داره مربوط به فاوآیکن است بقیه خط هاش (حداقل برای ما ایرانی ها) الکیه چون مربوط به مرورگر Safari اپل میشه.اینو معمولاً سایت های خارجی رعایت میکنن سایت های ایرانی کسی زیاد این کد رو نمیذاره.
کد دومی هم هر دو خطش برای فاوآیکن است اما خط دومی حالت قدیمی ترش رو برای اطمینان بیشتر گذاشته.بعدش کد دومی به دلیل قرار دادن خصوصیت type نسبت به کد اولی استاندارد تر است و تو مرورگر های خیلی قدیمی بهتر نمایش داده میشه.
اما شما می تونید هیچ کدوم از این کد ها رو استفاده نکنید فقط کافیه فایل favicon.ico دقت کنید حتماً با فرمت ico رو در پوشه public_html هاست خودتون قرار بدید و هیچ کدی هم تو هیچ فایلی نذارید.بعدش چند بار Ctrl+F5 بزنید تو صفحه سایتتون تا فاوآیکنی که در پوشه public_html گذاشتید رو براحتی ببینید.
البته برای اطمینان بیشتر هم فاوآیکن رو در پوشه public_html بذارید و هم از کد دومی هم استفاده کنید.
فقط در کد دومیه اون جایی که آدرس favicon.ico/ نوشته اون کاراکتر / رو حذف کنید و فقط بنویسید favicon.ico
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2015, 15:36
عضو جدید
انجامش دادم با همون کد دومی انجام دادم ولی نمیدونم چرا روی گوشی اندرویدی که سایت رو باز میکنم نمایش داده نمیشه ؟!!
برای نمایش در مرورگرهای موبایل باید کد دیگه ای اضاف کنم ؟
-
-
November 19th, 2015, 15:38
برای موبایل هم همین کده اما متاسفانه فاوآیکن طوریه که کش میشه و وقتی فاوآیکن میذارید ممکنه ۲۴ ساعت طول بکشه که بتونید ببینیدش.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2015, 01:35
عضو جدید
یک مشکل عجیم تا همین دو ساعت پیش که اخرین بار سایت رو باز کردم فاوایکن بدون مشکل نمایش داده میشد رفتم بیرو الان برگشتم خونه وارد سایت شدم میبینم چیزی نمایش نمیده با اینکه کدها بدون هیچ تغییری سر جاش هست !!!!!!!!!!!!!!!!!؟
الان چه اتفاقی افتاده ؟
کدها رو هم یک بار پاک کردم و از اول گذاشتم توی فایل هدر ولی فاوایکن نمایش داده نمیشه ؟
-
-
November 20th, 2015, 10:58
توی مرورگر یا کلا سیستم دیگه تست کردید؟
-
-
November 20th, 2015, 20:12
عضو جدید
توی هر دوتاش هم روی گوشی و هم کامپیوتر که با مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم نمایش داده نمیشه با اینکه کد ها بدون تغییر سر جاش هست !!!!؟
-