-
November 17th, 2015, 20:05
عضو جدید
سرور برای کم حجم کردن لینک دانلود !!!!
به نام خدا..
سلام من در زمینه vps کار های فراوانی کرده ام و چندین بار از vps هایی که خریده ام استفاده های حرفه ای کرده ام... تا چند روز دیگر vps من تمام می شود و دیگر نمی توانم ایده خفن خود را انجام دهم...
ایده من به شرح زیر است : همان طور که می دانید vps ها دارای سرعت دانلود و آپلود زیادی هستند و می توانند با ssi برای آن ها لینک دانلود مستقیم درست کرد به همین دلیل من به فکر جالبی افتادم ......
همانطور که می دانید در دنیای امروزه برنامه های زیادی چون winrar یا 7zip یا... امده اند که می توانند فایل ها را کم حجم کنند ... ولی آنها نمی توانند یک لینک دانلود را کم حجم کنند و به ما لینک دانلود دهند!!!!
من یک هم چین چیزی به ذهنم آمد یعنی با Vps یک چیزی بسازیم که لینک دانلود به آن دهیم و vps آن را دانلود کند و با winrar یا هر نرم افزار دیگر کم حجم کند و به ما لینک دانلود مستقیم دهد....این را بگویم که من این را خیلی امتحان کرده ام و توانسته ام یک فایل 1 گیگ را به نزدیکی 100 مگ کم حجم کنم... البته اگر بازی باشد خیلی کم حجم تر می شود حتی تا 5مگ نیز کم حجم می شود...
حال از شما می خواهم که به من یک Vps ایرانی دهید تا به کار خود ادامه دهم زیرا vps که داشته ام تمام شده و دیگر نمی توانم از آن استفاده کنم...لطفا یک vps خوب به من بدهید...به شما قول میدهم شما را در کارم شریک کنم..... و سود زیادی را به شما دهم... خیلی زیاد....من در این کار تجربه زیادی دارم و سود زیادی در می آورم..
لطفا یک Vps دهید به شما قول میدهم پشیمان نمی شوید...من به بیشتر زبان های برنامه نویسی اشنایی دارم و قرار است یک برنامه پنل برای این کار بسازم تا این کار را انجام دهد....
هدف من فقط پیشرفت ایران است و بس...
ممنون ...
- - - Updated - - -
این را هم بگویم که برای این کار حتی در حال آمده سازی سایت هم هستم و قرار است جهانی شود...
-
-
November 17th, 2015 20:05
# ADS
-
November 17th, 2015, 20:08
پاسخ : سرور برای کم حجم کردن لینک دانلود !!!!
سلام و درود.
vps حتما باید ایرانی باشه؟خارجی باشه اشکال داره؟چه مقدار رم و cpu میخواین؟
خوب حالا مشخصاتی که میخواین و همچنین تمام فعالیت هایی که میخواین انجام بدین و مقدار سودی که میرسه و جزئیات رو بگید
چون مشخص نکردین که سودی واسه سرویس دهنده داره.این کاری هم که انجام میدین,یک کار شخصی هستش که حالا میخواین واسه جاهای دیگه انجام بدین یا نه
اما جزئیات و همچنین سودی که میگید رو بفرستید.
-
-
November 17th, 2015, 20:14
عضو جدید
سلام دوباره...
اگه ایرانی نباشه عیب نداره..... همین جوری گفتم ایرانی تا از ایران دفاع کنم...
خوب بهتره رم بالا باشه چون برای فشرده سازی به رم بالا نیاز دارم حداقل از 2 بیش تر.... ترافیکشم باید خیلی بالا باشه اما گفتم که نمی تونم خرج کنم زیاد براش....cpu شم زیاد باشه خیلی خوبه...
سودشم بالای 10 تومان هست....البته چون اوله می گم 10 تومان وگرنه آخرا به 50 تومان می رسه.... این رو بگم من قبلا تست کردم و این سود را به دلیل خرید vps خرج کردم.... چون vps گرون بود :|
این کار را گفتم یک کاری هست که خودم انجام میدهم ولی مشاور و کارکنان زیادی دارم.... کلا همه کاراش با منه.... ولی خوب اگه کسی خواست کمک کنه بگه...در مورد vps اگه قیمت کم باشه خیی خوبه اینجوری سود میره بالا و به اون کسی که که Vps رو ازش گرفتم سود میرسه قول میدم...
ویرایش توسط kalaghpro : November 17th, 2015 در ساعت 20:21
-
-
November 17th, 2015, 20:23
باسلام
سرور مجازی از هتزنر آلمان قابل ارائه هست + تضمینی
DEVDS-4096 (4 موجود است)
CPU: 2 Core
RAM: 4096 MB
Hard Disk: 200 GB
Bandwidth: 2 TB
Port: 1 Gbps
Datacenter: Hetzner
45,000 تومان ماهانه
سفارش
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
November 17th, 2015, 20:27
عضو جدید
گفتم به کسی که vps رو بده سود بسیار زیادی می رسه....پس لطفا با قیمت کم ارائه دهید...
-
-
November 17th, 2015, 20:38

نوشته اصلی توسط
kalaghpro
گفتم به کسی که vps رو بده سود بسیار زیادی می رسه....پس لطفا با قیمت کم ارائه دهید...
با 20 % تخفیف پلن بالا بهتون 40 میدم
تیکت بزنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
November 17th, 2015, 20:40
عضو انجمن
-
-
November 17th, 2015, 20:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kalaghpro
به نام خدا..
سلام من در زمینه vps کار های فراوانی کرده ام و چندین بار از vps هایی که خریده ام استفاده های حرفه ای کرده ام... تا چند روز دیگر vps من تمام می شود و دیگر نمی توانم ایده خفن خود را انجام دهم...
ایده من به شرح زیر است : همان طور که می دانید vps ها دارای سرعت دانلود و آپلود زیادی هستند و می توانند با ssi برای آن ها لینک دانلود مستقیم درست کرد به همین دلیل من به فکر جالبی افتادم ......
همانطور که می دانید در دنیای امروزه برنامه های زیادی چون winrar یا 7zip یا... امده اند که می توانند فایل ها را کم حجم کنند ... ولی آنها نمی توانند یک لینک دانلود را کم حجم کنند و به ما لینک دانلود دهند!!!!
من یک هم چین چیزی به ذهنم آمد یعنی با Vps یک چیزی بسازیم که لینک دانلود به آن دهیم و vps آن را دانلود کند و با winrar یا هر نرم افزار دیگر کم حجم کند و به ما لینک دانلود مستقیم دهد....این را بگویم که من این را خیلی امتحان کرده ام و توانسته ام یک فایل 1 گیگ را به نزدیکی 100 مگ کم حجم کنم... البته اگر بازی باشد خیلی کم حجم تر می شود حتی تا 5مگ نیز کم حجم می شود...
حال از شما می خواهم که به من یک Vps ایرانی دهید تا به کار خود ادامه دهم زیرا vps که داشته ام تمام شده و دیگر نمی توانم از آن استفاده کنم...لطفا یک vps خوب به من بدهید...به شما قول میدهم شما را در کارم شریک کنم..... و سود زیادی را به شما دهم... خیلی زیاد....من در این کار تجربه زیادی دارم و سود زیادی در می آورم..
لطفا یک Vps دهید به شما قول میدهم پشیمان نمی شوید...من به بیشتر زبان های برنامه نویسی اشنایی دارم و قرار است یک برنامه پنل برای این کار بسازم تا این کار را انجام دهد....
هدف من فقط پیشرفت ایران است و بس...
ممنون ...
- - - Updated - - -
این را هم بگویم که برای این کار حتی در حال آمده سازی سایت هم هستم و قرار است جهانی شود...
سلام
البته به نظر من خیلی از لینک ها به صورت فشرده بر روی سایت ها قرار داده میشن و مثلا بازی که اشاره کردید 1 گیگ بشه 5 مک امکان نداره.
در کل برخی لینک ها که در لول های پایینتری فشرده سازی شدن رو میشه تا حدود 50% بیشتر فشرده کرد (برخی فایل ها نیز شاید 1 مگ هم فشرده نشن) که حال این سرور قدرتمندی میخواد. یعنی دو سه تا درخواست همزمان اجرا شه سرور مجازی هنگ میکنه!
در هر حال انشاالله موفق باشید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 17th, 2015, 21:04
عضو جدید
من که نگفتم با win rar فشرده می کنم که می گید امکان نداه من یک جورایی از چندین نرم افزار استفاده می کنم... و حتی فایلی رو که خود سایته کم حجم کرده رو می تونم فشرده کنم..
-
-
November 17th, 2015, 21:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kalaghpro
من که نگفتم با win rar فشرده می کنم که می گید امکان نداه من یک جورایی از چندین نرم افزار استفاده می کنم... و حتی فایلی رو که خود سایته کم حجم کرده رو می تونم فشرده کنم..
من نمی گم نمیشه. فقط میگم در حد بالایی نمیتونه متفاوت باشه. و نرم افزاری های فشرده سازی نیز اکثرا نتیجه نزدیک به هم دارن. مگر اینکه یک نرم افزار فشرده سازی خودتون بنویسید که از موارد موجود بهتر عمل کنه.
..::| بیش از یک دهه |::..
-