-
October 7th, 2015, 12:51
حل مشکل پیغام خطای squirrelmail و باز نشدن آن
سلام و خسته نباشید.
یک آموزش میخوام بذارم که برای همه دوستانی که این مشکل رو دارن شاید پیش بیاد.
بعضی وقتها شما squirrelmail رو باز میکنید و لاگین میکنید,این پیغام رو نشون میده :
ERROR: Connection dropped by IMAP server
این پیغام رو میده.حالا تنها راه حلی که تونستماین مشکل رو برطرف کنم اینه
شاید فایروال نذاره به میل وصل بشین.شاید از فایروال باشه شاید هم از disable_function باشه..اما اگه دیدین از فایروال نیست و هیچ مشکلی نداره.این کارهایی که میگم رو انجام بدین.
نکته : شاید ssl رو داخل سرور هم انجام داده باشین که باید کامل انجام داده بشین که مشکل نخورین.حالا آموزش
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build update_dovecot
./build dovecot
./build todovecot
/etc/rc.d/init.d/dovecot restart
echo "action=delete&value=mbox" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
echo "action=convert&value=todovecot" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
/usr/local/directadmin/dataskq d400
بعد از اینکه dovecot و todovecot رو ریبویلد کردین و این فرمان ها و زدین,این مشکل بر طرف شده و راحت به ایمیلتون لوگین کن
حالا بعضی از از سرور مخصوصا اونایی که دایرکت ادمین,دارن میخوان ssl رو از سرور فعال کنن که باید برای exim و dovecot هم فعال باشه.
اگه دیدین با رستارت dovecot پییغام ssl داد,این کار هارو انجام میدین :
/usr/bin/openssl req -x509 -newkey rsa:2048 -keyout /etc/exim.key -out /etc/exim.cert -days 9000 -nodes
chown mail:mail /etc/exim.key
chmod 644 /etc/exim.key
chmod 644 /etc/exim.cert chmod 644 /etc/exim.cert
chmod 644 /etc/exim.cert
/etc/init.d/exim restart
service dovecot restart
دیگه کلا این مشکلتون برطرف میشه
داخل هیچ سایت ایرانی ه این کاملی ندیدم و با کمک بعضی سایت ها توسنتم این مشکل خیلی بزرگ و سخت رو پیدا کنم و برای دوستان گذاشتم که بتونن استفاده کنن.
انشالله آموزش های بعدی دیگری رو هم اماده میکنم میذارم تا دوستان اگر مشکلاتی از این قبیل داشتند استفاده کنند
نکته : سورر من چون دایرکت ادمین بود,من روی این سرور تست کردم اینها رو و درست شد و ایمیل کامل باز شد.
-
-
October 7th, 2015 12:51
# ADS