سلام ؛
سرور میکروتیک میخوام داخل ایران باشه حتما ؛ رم زیاد لازم ندارم ، 256 هم کافیه برام ؛ ترافیک نامحدود میخوام .
اگه سرور با این مشخصات دارین اعلام بفرمایید ؛
ممنون .
پ. ن :خواهشا کسی آفر از انگلیس و امریکا و ... نذاره .
سلام ؛
سرور میکروتیک میخوام داخل ایران باشه حتما ؛ رم زیاد لازم ندارم ، 256 هم کافیه برام ؛ ترافیک نامحدود میخوام .
ممنون .
با سلام
ترافیک نامحدود برای ایران میخواید؟ اونم برای سرور مجازی؟
شما تو ابران هستید دیگه؟؟
اکثر دیتاسنتر ها بیش از 1 ترابایت ترافیک نمی دهند همین 1 ترابایت هم ماهانه 700-800 تومان هزینه رو در بر خواهد داشت
سلام شما در ایران ترافیک نا محدود پیدا نمی کنید چون که ترافیک در ایران گران است و دولت هم نمیخواد که پهنای باند را به مردم بده
از من به شما نصیحت اگر برای تونل زدن به سرورکشور های دیگه می خوایید برای پورت های مسدود شده ptpp و l2tp همون 20 تا 40 گیگ کافیته هر بار هم تموم کرد دوباره پوب بده بگیر ، هر یک گیگ فکر کنم 2 تومن باشه . برای اون کار .
نمیشه با پورت ایران تمام پهنای باند رو مصرف کرد این رو هم در نظر بگیرید، مثلا دیتاسنتری با پورت 10 مگابیت و پهنای باند x گیگ شما از اولین روز هم بزنید دانلود کنید تا آخرین روز امکانش هست اضافه هم بیاورید
دوست عزیز از این سایت خرید کن ...
میکروتیک اشتراکی - سی سی کم - میکروتیک ایران -
[QUOTE=headshoter;712218]سلام ؛
ممنون .
من سرور میکروتیک ایران نامحدود دارم
میدم ۳۵۰۰۰ تومن ماهیانه اینم ایدیم
h942215@yahoo.com
ویرایش توسط h_sh6666 : February 4th, 2014 در ساعت 12:30
سلام. ترافیک نامحدود ما ارایه میدیم. ماهیانه 550 هزار تومان تضمینی. دیتاسنتر افرانت.
سعی کردیم تمام پورتهارو در دسترس قرار داده باشیم
آی دی یاهو: arianet_vps
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)