نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تایم اوت دادن هنگام نصب whmcs

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض تایم اوت دادن هنگام نصب whmcs

سلام دوستان من روی یک هاست میخوام whmcs رو نصب کنم تا مرحله اتصال به دیتا بیس بدون مشکل پیش میره ولی وقتی می خوام یوزر پسورد تعریف کنم تایم اوت میده. مشکل چی میتونه باشه؟

کد HTML:
    Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : تایم اوت دادن هنگام نصب whmcs

نقل قول نوشته اصلی توسط iranyar نمایش پست ها
    سلام دوستان من روی یک هاست میخوام whmcs رو نصب کنم تا مرحله اتصال به دیتا بیس بدون مشکل پیش میره ولی وقتی می خوام یوزر پسورد تعریف کنم تایم اوت میده. مشکل چی میتونه باشه؟

کد HTML:
    Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
    دوست عزیز سرور شما مشکل داره ما سرور هایی داریم که مناسب این کارهاست در صورت نیاز بگید بدم تا تست کنید
    پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza7596r نمایش پست ها
    دوست عزیز سرور شما مشکل داره ما سرور هایی داریم که مناسب این کارهاست در صورت نیاز بگید بدم تا تست کنید
    دوست عزیز ایشون میخواند مشکلشونو حل کنند نه سرویس جدید تهیه کنن ظاهرا !

و اینکه شما در حال حاضر سایت خودتون در حال حاضر روی سرور مبین هاست هستش ( بر اساس هاست نیم سرور و مشخصات مالک دامنه هاست نیم ... )

اگر ایشون سرویس دیگر میخواستند که در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند نه اینجا

و شما دوست گرامی اگر سرور خودتون هستو سی پنل هستش با یوزر root وارد whm شوید و از منو به ترتیب برین جلو : Service Configuration »Apache Configuration » Global Configuration

اینجا واضح نوشته شده مقدار TimeOut و میتونین زیادش کنین .

پیشنهاد میشه مقدار های max_ رو هم در بخش زیر افزایش بدین : Service Configuration »PHP Configuration Editor ( مقدار : max_input_time - max_execution_time - max_input_vars ...)

امیدوارم حل شده باشه مشکلتون

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranyar نمایش پست ها

کد HTML:
    به هاستینگ خود اطلاع دهید تا زمان مجاز رکوئست ها را افزایش دهند تا بتوانید نصب را تکمیل کنید
    ..::| بیش از یک دهه |::..

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
    دوست عزیز ایشون میخواند مشکلشونو حل کنند نه سرویس جدید تهیه کنن ظاهرا !

و اینکه شما در حال حاضر سایت خودتون در حال حاضر روی سرور مبین هاست هستش ( بر اساس هاست نیم سرور و مشخصات مالک دامنه هاست نیم ... )

اگر ایشون سرویس دیگر میخواستند که در بخش درخواست سرویس تاپیک میزدند نه اینجا

و شما دوست گرامی اگر سرور خودتون هستو سی پنل هستش با یوزر root وارد whm شوید و از منو به ترتیب برین جلو : Service Configuration »Apache Configuration » Global Configuration

اینجا واضح نوشته شده مقدار TimeOut و میتونین زیادش کنین .

پیشنهاد میشه مقدار های max_ رو هم در بخش زیر افزایش بدین : Service Configuration »PHP Configuration Editor ( مقدار : max_input_time - max_execution_time - max_input_vars ...)

امیدوارم حل شده باشه مشکلتون
    شما چند روز کجا بودید الان اینطوری می کنید

مبین هاست دیگه کجاست ما چندین سرور داریم سرور فعلی هم روی سرور قدرتمند ایران هستش که در ساختمان شرکت زیر ساخت هست و دسترسی فیزیکی هم داریم چی می فرمایید الان؟؟

ما هم این مشکل را در دیتاسنتر افرانت داشتیم و با موارد گفته شده اصلا درست نمی شه

Sent from my GT-I9200 using Tapatalk
    پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)