-
December 13th, 2015, 20:02
مشکل ajax در phpmyadmin
با سلام
من چند وقتی هست که به مشکل کار نکردن ajax در phpmyadmin برخوردم
سرورم دایرکت ادمین هستش و ورژن phpmyadmin 4.4.15 و ورژن php 5.3.29 هستش
با هر مرورگری توی لپ تاپم چک میکنم این مشکل هست اما با موبایل مشکلی نداره
کش مرورگر رو هم خالی میکنم بازم مشکل حل نمیشه
چیکار کنم؟
-
-
December 13th, 2015 20:02
# ADS
-
December 13th, 2015, 22:05
عضو دائم
پاسخ : مشکل ajax در phpmyadmin
درود
دوست گرافی معمولا این مورد اگر در تمام سرور اتفاق می افتد به تنظیمات php json و توابع مربوطه که مربوط به php هستند مرتبط میباشد و نیازمند بررسی سرور است.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
December 13th, 2015, 22:45
سلام
طبق تحقیقی که من کردم اگر نسخه phpMyAdmin شما پایین تر از 4.0 یعنی *.3 باشه می تونید با تغییری در تنظیمات phpMyAdmin به کل حالت Ajax اون رو غیرفعال کنید.
برای اینکار باید وارد دایرکتوری /var/www/html/phpmyadmin شوید و سپس فایل config.inc.php رو برای ویرایش باز کنید سپس کد زیر رو پیدا کنید و برابر با false قرارش بدید:
کد:
$cfg['AjaxEnable'] = false;
فقط اگه نسخه *.4 دارید به هیچ وجه نمیشه حالت Ajax رو غیرفعال کرد اما معمولاً دایرکت ادمین نسخه *.3 رو براتون نصب میکنه.
- - - Updated - - -
الان پست اول رو دقت کردم دیدم نسخه شما *.4 است پس در این صورت تنها راهتون Downgrade به یه نسخه *.3 است.
-
-
December 14th, 2015, 19:59

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرافی معمولا این مورد اگر در تمام سرور اتفاق می افتد به تنظیمات php json و توابع مربوطه که مربوط به php هستند مرتبط میباشد و نیازمند بررسی سرور است.
دوست عزیز من که عرض کردم این مشکل تنها توی pc هستش و با موبایل که وارد میشم هیچ مشکلی از این بابت نیست
چس ربطی به اون نداره
-
-
December 15th, 2015, 09:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mamad68
دوست عزیز من که عرض کردم این مشکل تنها توی pc هستش و با موبایل که وارد میشم هیچ مشکلی از این بابت نیست
چس ربطی به اون نداره
درود
دوست عزیز اگر فقط درکامپیوتر این مشکل را دارید java script مرورگر شما دچار مشکل است و یا غیر فعال شده است به همین دلیل نمیتوانید با phpmuyadmin بدرستی کار کنید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-