-
November 6th, 2015, 20:49
درخواست اسکریپت فروشگاه فیلم
سلام
فروشگاه فیلم می خواستم که اطلاعات فیلم رو وقتی درج می کنیم مستقیم از IMDB بگیره و موتور جستجو خوبی داشته باشه چرا من زیاد بدم یه چیزی شبیه تاینی موویز باشه فقط برای فروش فیلم.
ادرس سایت تاینی موویز http://tinymoviez10.com/
قیمت بگین هر کدوم بهتر بود می خرم.
اسکریپت آماده هم داشتین که چه بهتر دمو بدین بهتر میشه.
-
-
November 6th, 2015 20:49
# ADS
-
November 6th, 2015, 21:23
عضو جدید
پاسخ : درخواست اسکریپت فروشگاه فیلم
اسکریپت سایت نام برده به قیمت 300 هزار تومان با نصب رایگان برای فروش میباشد
در تماس باشید
-
-
November 6th, 2015, 21:33
دمو بدین و من خود همون سایت رو نمیخوام شبیه اون برای فروشگاه فیلم امکانات اون اسکریپت مد نظر من هست.
-
-
November 6th, 2015, 21:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadiemp
دمو بدین و من خود همون سایت رو نمیخوام شبیه اون برای فروشگاه فیلم امکانات اون اسکریپت مد نظر من هست.
بنده اون رو خودش رو دارم دمو ندارم در ارتباط باشید در لوکال هاست نصب کنم تیم بدم ببینید
اما اسکریپت دیگر بخواهید میتونم اسکریپت Fire Movie رو براتون فارسی سازی کنم استفاده کنید
-
-
November 7th, 2015, 07:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hadiemp
سلام
فروشگاه فیلم می خواستم که اطلاعات فیلم رو وقتی درج می کنیم مستقیم از IMDB بگیره و موتور جستجو خوبی داشته باشه چرا من زیاد بدم یه چیزی شبیه تاینی موویز باشه فقط برای فروش فیلم.
ادرس سایت تاینی موویز
http://tinymoviez10.com/
قیمت بگین هر کدوم بهتر بود می خرم.
اسکریپت آماده هم داشتین که چه بهتر دمو بدین بهتر میشه.
این اسکریپت اساسا انگلیسی هست، می شود فارسی کرد و یک قسمتی برای درج لینک فروش گذاشت.
با قیمت 300 هزار تومان قابل انجام است.
www.my.hezarnevis.ir
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-