سلام
متاسفانه در یکی از سرورهای اختصاصی ما که کلا دو وی پی اس بوده هر دو پینگ نمیده و فکر میکنم این مشکل از سمت دیتاسنتر هست
از دوستان کسی شماره موبایل جوان سرور ( اقای مسعودی ) را داره؟
سلام
متاسفانه در یکی از سرورهای اختصاصی ما که کلا دو وی پی اس بوده هر دو پینگ نمیده و فکر میکنم این مشکل از سمت دیتاسنتر هست
از دوستان کسی شماره موبایل جوان سرور ( اقای مسعودی ) را داره؟
ویرایش توسط ertebat7 : January 11th, 2013 در ساعت 22:33
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
شماره تماس هاشون داخل سایتشون هست
اگر پاسخ نمیدهند که هیچ
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
شماره موبایلشون را قبلا خودم داشتم از امضاشون هم حذف شده کسی از دوستان نداره؟
شماره تماس ها که داخل سایت هست کسی جوابگو نیست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
این شماره ها رو من از ایشون دارم
09358333842
09117009321
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
بچه ها کمک کنید توروخدا کسی با ایشون در ارتباط نیست؟
تیکت کنید کمی ممکن هست زمان ببره جواب دادن ولی به هر حال جواب میدن! اگر تیکت جواب ندن شک دارم همراه هم جواب بدن.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
من نمیدونم کاربر بدون تیکت زدن و صبر ، چرا نمیتونه مشکلش رو برطرف کنه! شما تیکت نزده تاپیک میزنید :|
جالب اینجا هست که 1 ساعت هم هنوز نشده :| قبلنا یادمه طرف 24ساعت گاها 48 ساعت در دسترس نبود میومدن تاپیک میزدن. الان مشتری قبل از تیکت ، تاپیک میزنه!
پ.ن: به یاد داشته باشید که موبایل جهت استفاده شخصی افراد هست و برای امور کاری مورد استفاده دیگر قرار نمیگیرد.( حدودا دو ماه این مورد در جوان سرور صدق میکند.) از طرفی هر چیزی زمانی دارد. شماره های ما خارج از ساعات گفته شده در زمینه کاری پاسخی داده نمیشود و کاربر موظف است از طریق تیکت پیگیری نماید.اگر تیکتی زده شد و پاسخی گرفته نشد اونوقت بنده شخصا در خدمت کاربر جهت رفع مشکل هستم( امیدوارم این فرهنگ در هاستینگ یواش یواش جا بیفته ) هر چند پاسخ این دوست عزیز در تایم مقرر خودش هم بصورت تیکت ، هم طی پیامک ارسالی و هم طی تماس تلفنی در ساعت 10 شب داده شد.
ویرایش توسط itjavani : January 11th, 2013 در ساعت 23:02
سلام.. آقای مسعودی یکی از بهترین کاربران این انجمن و یکی از بهترین ریسلر ها هستن.. پشتیبانی خوبی هم دارن..
ویرایش توسط shazo : January 11th, 2013 در ساعت 23:03
ما هر وقت چه تو ساعت اداری و غیر اداری زمان کاری غیر کاری هر وقت تا حالا زنگ زدم کسی جواب گو نبوده ای اواخر هم خیلی مشکل داره پیش میاد سر سرور ها و هاست ها ما یه هاست داریم یه روز میگن به دلیل ریپورت cpnanl بسته لایسنس رو یه روز کا down میشه چند روز خودش هم میگن *** امد وقتی *** باید مودم شرکت رو ببره دیگه مودم خنه رو هم که *** نبرده میبینی 5 روزه کلا همه چی قطع هستش میایی حرفی بگی میگن تخریب کردی از فتا شکایت میکنم . اولا واقع خیلی خوب بود سرویس دهی اما این اواخر خیلی ضعیف شده هم وضعیت پشتیبانی هم وضعیت سرویس ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)