-
September 24th, 2010, 11:48
تغییر دامنه dns سرور ها
با دروود
من پلان نمایندگی میزبانی داریم،حال آن نام دامنه ای که زمان خرید پنل به سرور دادم را گرگون(عوض)کرده ام و اکنون باید DNS سرور ها را نیز دگرگون نمایم.حال می خواهم بدانم که مشتریان من چگونه باید DNS ویژه من را که باید اینگونه باشد:ns1.mydomain.net ،را در دامنه خود تنظیم کنند؟
و من نیز چگونه باید تغییرات را در پنل مدیریت خودم به کار ببندم؟
-
-
September 24th, 2010 11:48
# ADS
-
September 24th, 2010, 12:43
عضو انجمن
پاسخ : تغییر دامنه dns سرور ها
- شما توی پنل دامین باید child بسازید با IP سرور
- توی کنترل پنل هاست هم dns ای که ساختید رو ست کنید ( جدید )
- مشتریانتون هم باید توی پنل دامینشون dns جدید شما رو بزارند !
این روال کار هست ، حالا اگه جائیش مشکل داری بگو !
-
تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 13:20
دروود
این child را چگونه باید ساخت؟در فیل نخست چه چیزی را باید بنویسیم؟
-
-
September 24th, 2010, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
این child را چگونه باید ساخت؟در فیل نخست چه چیزی را باید بنویسیم؟
در فیلد اول
ns1
جلوش IP سرورتون بنویسد
و همچنین در فیلد 2
ns2
و جلوش ای پی
البته
میتونید هر نیم سروری بسازید مثلا ns11 / ns12 ولی همون نیم سرور ها باید به کاربراتون تحویل بدید تا در پنل دامنه هاشون ست کنن و نیز شما در سرور هاستینگ باید این نیم سرور های انتخابی ست شده باشند
-
-
September 24th, 2010, 14:01
اگر سرچ کنید ممنون میشم. چندین بار من بصورت تصویری آموزشش رو گذاشتم.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 14:05
دروود بر شما
جناب سجاد گرامی،شوربختانه من نمی دانم دقیقا باید در پی چه چیزی باشم،وگرنه پیش از آنکه بخواهم به دوستان دیگر زحمتی بدهم،خودم جست و جویی انجام می دادم..!
-
-
September 24th, 2010, 14:17

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
نه سرچ نکنید این موضوع خیلی مهمی هست حتی حرفه ای ترین ها هاستینگ هم دچاز مشکل میشوند این تالار هر روز بازدیدش میره بالا و تبلیغات میگیره و که مشکل چهار نفر مثل آقا رو حل کنه به غیر اینه آقا وحید! پس هر مشکل dns داشتید تلفنی و توی همین تاپیک مطرح کنید تجربات چند ساله من در مورد dns و ارسال ایمیل رایگان در اختیار دوستان میزارم
>

<
کسی نگفت مشکلتون رو حل نکنید ! گفتم سرچ کنید تو تاپیک های قبلی مشکلتون رو مطرح کنید ! این چه معنا داره که یک مشکل ۱۰۰ تاپیک جدا داشته باشه ؟! منظور من اینه که توی تاپیک های قبلی مشکلاتتون رو مطرح کنید تا در مورد یک مشکل یک تاپیک جامع وجود داشته باشه و کسی که میخواد یاد بگیره گیج نشه توی کلی تاپیک ناقص.
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود بر شما
جناب سجاد گرامی،شوربختانه من نمی دانم دقیقا باید در پی چه چیزی باشم،وگرنه پیش از آنکه بخواهم به دوستان دیگر زحمتی بدهم،خودم جست و جویی انجام می دادم..!
ساخت dns - Google Search
-
-
September 24th, 2010, 14:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود بر شما
شور بختانه یعنی چی باز :D
مشکلشون حل کردیم 
intoDNS: parsianmyzban.net - check DNS server and mail server health
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 14:57
با دروود و سپاس از جناب دلتاگستر یاری ایشان در این زمینه.
و سپاس از جناب سجاد گرامی،به سبب یاری رسانی برای یافتن و رسیدن به پاسخ(هرچند من می پندارم پاسخ پرسشی که من پرسیدم در این یافته های جست و جو نبود)
سپاس
-
-
September 24th, 2010, 19:55
عضو انجمن
والا خوش به حال شما که چیزی میگوید و بن و حذف نمیشه اما متاسفانه اینجا در این تالار مدیر میتونه هر چی که فکرشو بکنی پاک بکنه مدیران زود رنج و احساساتی و به دلیل سو استفاده مدیران از قدرت من همیشه این تالار تحریم کردم چه برسه حرف غیر شرع و یا قوانین زده شود فقط گفتم که این مورد که آقا دنبالش هستن باید توضیح داده شود در تالار - چون نیم سرور حساس است و آموزش کلی نداره تخصصی است مثلا
DNS CPANEL
DNS LXADMIN
مشکلاتش فرق داره
ایشون حذف کردن این پست رو چرا؟ دلیلش بالا گفتم
این رو بعد خوب خوندید توسط مدیر حذف خواهد شد اما لطفا به عمق فاجعه فکر کنید بعد تصمیم بگرید پست هر کسی رو پاک کنید
DeltaGostar
این ارسال توسط Sajad حذف شده است.
دلیلاسپم
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید