-
October 19th, 2015, 13:37
عضو جدید
مشاوره برای سرور مجازی
سلام میخواستم بدونم یه سرور مجازی مثلا cpu : 2core 1600
ram=4 و پورت 1 گیگ با کنترل پنل دایرکت و کانفیگ خوب
چه تعداد سایت مثلا وردپرسی وهرکدام با بازدید روزانه 500 تا 800 آی پی میشه روش نصب کرد که سرعت هیچ سایتی روی اون سرور کم نشه ؟ (حد امکان افزونه کش نصب شه )
اگه میشه نمونه هایی ک فروختید یا خریدید رو ذکر کنید ک چقدر میزبانی میشه رو سرورتون
لطفا یجوری راهنمایی کنید بفهمم چه سروری مناسبه کارمه . ممنون
.....
update
دوستان لطفا تعداد سایت رو بگید اوکیه یا خوبه یا کارتونو راه میندازه تعداد نمیشه !
ویرایش توسط sav : October 19th, 2015 در ساعت 14:17
-
-
October 19th, 2015 13:37
# ADS
-
October 19th, 2015, 14:02
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره برای سرور مجازی
این سرور که گفتید اگر منابع اختصاصی بهتون بدن و وضعیت سرور اختصاصی اصلی اوکی باشه کاملا مناسبه با کانفیگ خوب تا 20-30 سایت حتی بیشتر
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 14:05
عضو دائم
اگر پیکربندی وردپرس استاندارد باشه مشکلی پیش نخواهد آمد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 14:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
این سرور که گفتید اگر منابع اختصاصی بهتون بدن و وضعیت سرور اختصاصی اصلی اوکی باشه کاملا مناسبه با کانفیگ خوب تا 20-30 سایت حتی بیشتر
تشکر از شما .. منابع اختصاصیه
میخواستم بدونم اگه هسته ها به 4 عدد و فرکانس حدود 3000 بشه چ تعدادی میشه ؟

نوشته اصلی توسط
viasky
اگر پیکربندی وردپرس استاندارد باشه مشکلی پیش نخواهد آمد
!!!
داداش دقیقا منظورتون با چیه مشکلی ندارد ! احتمالا در جواب jaheshserver بودید!!
-
-
October 19th, 2015, 14:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sav
سلام میخواستم بدونم یه سرور مجازی مثلا cpu : 2core 1600
ram=4 و پورت 1 گیگ با کنترل پنل دایرکت و کانفیگ خوب
چه تعداد سایت مثلا وردپرسی وهرکدام با بازدید روزانه 500 تا 800 آی پی میشه روش نصب کرد که سرعت هیچ سایتی روی اون سرور کم نشه ؟ (حد امکان افزونه کش نصب شه )
اگه میشه نمونه هایی ک فروختید یا خریدید رو ذکر کنید ک چقدر میزبانی میشه رو سرورتون

لطفا یجوری راهنمایی کنید بفهمم چه سروری مناسبه کارمه . ممنون
باسلام یک سرور با این مشخصات کامل کار شما رو میتونه پاسخ گو باشد ..
4 هسته سی پیو و 4 گیگ رم این سرور اگر به درستی کانفیگ شود خیلی عالی کارتون رو پاسخ می دهد
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 14:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام یک سرور با این مشخصات کامل کار شما رو میتونه پاسخ گو باشد ..
4 هسته سی پیو و 4 گیگ رم این سرور اگر به درستی کانفیگ شود خیلی عالی کارتون رو پاسخ می دهد
داداش جوابت مبهمه !!
مثلا شما بگو اگر همچین سروری یا سرور دیگری با این مشخصات اگ 4 هسته داشته باشه و کانفیگش خوب باشه
مثلا اینقدر تعداد سایت با بازدید 500 تا 800 ای پی رو تحمل میکنه ! " خیلی عالی کارتون رو پاسخ می دهد " جواب روشنی نیست !!!
-
-
October 19th, 2015, 14:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sav
تشکر از شما .. منابع اختصاصیه
میخواستم بدونم اگه هسته ها به 4 عدد و فرکانس حدود 3000 بشه چ تعدادی میشه ؟
!!!

داداش دقیقا منظورتون با چیه مشکلی ندارد ! احتمالا در جواب
jaheshserver بودید!!
بنده خاطرم هست در گذشته یکی از کاربران شرکت سرورمجازی البته با منابع اکاملا اختصاصی تهیه فرموده بودن
متاسفانه به دلیل پیکربندی بد سرویشون در بحث هاستینگ و نصب مواردی مثل Memcach و... نصب وب سرور نال شده
که البته هیچکدام کانفیگ نشده بود و پیش فرض بودن
شرایطی و پیش آورده بودن که انگار هارد در شرایط loop قرار گرفته بود و مثل این بود که شخصی به صورت مداوم در حال copy و paste بودن
یعنی هم میزان خواندن و نوشتن در بالاترین حد ممکن بود
مصرف ایشون کم بود و درست می فرمودن ولی به دلیل کانفیگ اشتباه این مشکلات پیش آمده بود که خداروشکر بنده وارد عمل شدم و مورد و برطرف کردم
در نتیجه تقاضا دارم چند مورد و توجه بفرمایید
1. پیکربندی استاندارد هاستینگ در بهترین شرایط ممکن
2. تهیه سرویسی با قابلیت Raid
3. بررسی موارد امنیتی از جمله نصب آنتی شل ها
4.بهینه سازی بانک اطلاعاتی و استفاده از ssl
سوالی داشتید بنده در خدمتم و باعث افتخار خواهد بود که به صورت کاملا رایگان بهتون مشاوره بدم
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 14:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sav
داداش جوابت مبهمه !!
مثلا شما بگو اگر همچین سروری یا سرور دیگری با این مشخصات اگ 4 هسته داشته باشه و کانفیگش خوب باشه
مثلا اینقدر تعداد سایت با بازدید 500 تا 800 ای پی رو تحمل میکنه ! " خیلی عالی کارتون رو پاسخ می دهد " جواب روشنی نیست !!!
ببینید جواب من مبهم نیست من منظورم این هست که اگر بدون اورسل باشد بدون هیچ مشکلی پاسخ میدهد من برای یک چت روم که روز با ورودی 15000 ای پی فعال داشت با این مشخصات و کانفیگ خوب تنظیم کردم و خداروشکر پاسخ گو هم بوده
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 14:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb
ببینید جواب من مبهم نیست من منظورم این هست که اگر بدون اورسل باشد بدون هیچ مشکلی پاسخ میدهد من برای یک چت روم که روز با ورودی 15000 ای پی فعال داشت با این مشخصات و کانفیگ خوب تنظیم کردم و خداروشکر پاسخ گو هم بوده
همکارگرامی پیکربندی و زمینه سازی برای راه اندازی وب سایت ها از اصلی ترین موارد هست
اگر بهینه نباشه هیچگاه سرویس شما سیرنخواهد شد و تا 10 گیگ رم هم می تونه مصرف کنه
بهینه زمانی خواهد بود که با 24 گیگ رم نیست باز سرور شما فقط 3 گیگ استفاده کنه و بالانس نرمالی داشته باشه
- - - Updated - - -
استارتر عزیز بنده فراموش کردم عرض کنم
تعداد وب سایت ها اهمیتی در میزان مصرف شما نداره
هر لایحه بالاتر نگاه میشه
مصرف مجموع!
-
-
October 19th, 2015, 14:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
همکارگرامی پیکربندی و زمینه سازی برای راه اندازی وب سایت ها از اصلی ترین موارد هست
اگر بهینه نباشه هیچگاه سرویس شما سیرنخواهد شد و تا 10 گیگ رم هم می تونه مصرف کنه
بهینه زمانی خواهد بود که با 24 گیگ رم نیست باز سرور شما فقط 3 گیگ استفاده کنه و بالانس نرمالی داشته باشه
- - - Updated - - -
استارتر عزیز بنده فراموش کردم عرض کنم
تعداد وب سایت ها اهمیتی در میزان مصرف شما نداره
هر لایحه بالاتر نگاه میشه
مصرف مجموع!
دقیقا همینطور می باشد اگر سرور مدیریت درست شود و کاملا بر اساس مدیریت شده باشد بدون هیچ مشکلی پاسخ میدهد .
-