-
October 14th, 2015, 15:55
چند سوال درمورد سرور مجازی
سلام دوستان؛ خسته نباشید
من از وی پی اس ویندوزی برای هاست دانلود استفاده می کنم، حالا میخواستم ببینم امکانش هست حین آپدیت فایل ها و قبل از حذف یک فایل بفهمم که آیا درحال دانلود هست یا نه؟ چون ممکنه مثلا فایل x رو آپدیت کنم و به دلیل حذف فایل قدیمی، کاربری که داره دانلوددش میکنه به مشکل بخوره.
سوال دیگه هم این که اگه بخوام سرورم رو به یه شرکت دیگه منتقل کنم امکانش هست؟ (انتقال فایل بین دو سرور مجازی منظورمه)
باتشکر
-
-
October 14th, 2015 15:55
# ADS
-
October 14th, 2015, 16:22
پاسخ : چند سوال درمورد سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
ahmad_pc
سلام دوستان؛ خسته نباشید
من از وی پی اس ویندوزی برای هاست دانلود استفاده می کنم، حالا میخواستم ببینم امکانش هست حین آپدیت فایل ها و قبل از حذف یک فایل بفهمم که آیا درحال دانلود هست یا نه؟ چون ممکنه مثلا فایل x رو آپدیت کنم و به دلیل حذف فایل قدیمی، کاربری که داره دانلوددش میکنه به مشکل بخوره.
سوال دیگه هم این که اگه بخوام سرورم رو به یه شرکت دیگه منتقل کنم امکانش هست؟ (انتقال فایل بین دو سرور مجازی منظورمه)
باتشکر
1) در حالت خیر ساده ترین راه به مشاهده ترافیک مصرفی سرور در خود سرور هست اگر زیاد بشه یعنی در حال دانلود/اپلود فایل هست.
2) بله
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2015, 16:25
پاسخ : چند سوال درمورد سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
yourhosting
1) در حالت خیر ساده ترین راه به مشاهده ترافیک مصرفی سرور در خود سرور هست اگر زیاد بشه یعنی در حال دانلود/اپلود فایل هست.
2) بله
برنامه نصب کردم ک ترافیک لحظه ای و کل رو نشون میده ولی خب کلی هستش، میخوام ببینم برنامه های وجود داره که دقیقا فایل درحال دانلود رو بهم نشون بده
بازم ممنون بابت پاسخگوییتون
-