-
September 20th, 2010, 00:21
عضو انجمن
آیا با v-p-n در سایتهایی که با ایران مشکل دارن(مثل فروش دامین) خرید کنیم بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟
سلام من در انجمن که گشت وگذار می کردم در مورد شرکتهای خارجی که دامین ارائه می دهند یکسری سایت های خاصی مثلdirectiوNameوOnlineNICوresellerclubو..ب ود ولی در اینترنت که سرچ می کنید سایت های خارجی هستن که دامین هاشون واقعا ارزونه ولی یک مشکلی که داره نمی شود داخل ان شد یعنی با ایپی ایران مشکل داره و باز نمی شود سوال من از شما این است که می شود با v-p-n داخل این سایت ها شد و خرید کرد یعنی بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟
با تشکر
ویرایش توسط asdesz : September 20th, 2010 در ساعت 00:30
-
-
September 20th, 2010 00:21
# ADS
-
September 20th, 2010, 00:44
عضو دائم
پاسخ : آیا با v-p-n در سایتهایی که با ایران مشکل دارن(مثل فروش دامین) خرید کنیم بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟

نوشته اصلی توسط
asdesz
سلام من در انجمن که گشت وگذار می کردم در مورد شرکتهای خارجی که دامین ارائه می دهند یکسری سایت های خاصی مثلdirectiوNameوOnlineNICوresellerclubو..ب ود ولی در اینترنت که سرچ می کنید سایت های خارجی هستن که دامین هاشون واقعا ارزونه ولی یک مشکلی که داره نمی شود داخل ان شد یعنی با ایپی ایران مشکل داره و باز نمی شود سوال من از شما این است که می شود با v-p-n داخل این سایت ها شد و خرید کرد یعنی بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟
با تشکر
توصیه نمیشه !
چون اگه به هر دلیلی بفهمن ایرانی هستی باید با دومینت خداحافظی کنی
چند دلار بیشتر ارزش امنیت رو داره !
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2010, 01:04
عضو دائم
پاسخ : ایا با*** در سایتهایی که با ایران مشکل دارن(مثل فروش دامین) خرید کنیم بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟
directi كه با ايران مشكلي نداره .
ميتوني استفاده كني و به قول دوستمون توصيه نميشه
ميتوني بدي افرادي كه تخصصشون خريد دومين از قبيل name هست بگيري
ولي توصيه من ثبت در رجيستررهايي هست كه با ايران مشكلي ندارند نظير : directi
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2010, 01:49
پاسخ : ایا با*** در سایتهایی که با ایران مشکل دارن(مثل فروش دامین) خرید کنیم بعدا مشکلی پیش نمی آید ؟

نوشته اصلی توسط
hello
ميتوني بدي افرادي كه تخصصشون خريد دومين از قبيل name هست بگيري
در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2010, 21:57
عضو جدید
تا وقتی name هست سراغ بقیه نرو
هرچند همینم معلوم نیست فردا تحریم نکنه
-
تعداد تشکر ها از radium به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2010, 23:01
عضو انجمن
توصیه من به شما خرید از نمایندگان طرف حساب با ResellerClub | Hosting Reseller, Domain Reseller, Domain Name Reseller یا همون برند DirectI هست.
این شرکت هندی است و خیلی خیلی بعید هست بازار بسیار عالی ایران که طبق بررسی بیش از 50% موفقیت این شرکت را حاصل شده کنار بگذارد!!
-
تعداد تشکر ها از persianwhois به دلیل پست مفید