-
July 31st, 2016, 18:09
عضو انجمن
سوال: نحوه استفاده از پنل مدیریت html
سلام دوستان
یک سری قالب html توی سایت ها برای دانلود هست که پنل مدیریت صفحات html هست، دوستانی که میدونن چطری میشه از اینها استفاده کرد ممنون میشم یه توضیح مختصری بدن !! برای مثال یکی رو پیوست کردم که بهتر متوجه بشید منظور سوال من رو :
از مزیتها و امکانات این قالب html پنل مدیریت می توان به : دارا بودن بخش نمایشگر بازدید بر اساس نمودار ، استفاده از jquery برای تب بتدی و تولتیپ ها ، استفاده از قابلیت حذف و ویرایش کلی مطالب و دیدگاه ها ، استفاده از بوت استرپ ، قابلیت واکنش گرایی و سازگاری با موبایل و تبلت ، مرتب و تمیز بودن کدنویسی و پوشه بندی فایلهای قالب ، دارا بودن کدنویسی برای نمایش پیام های هشدار ، تایید و خطا در رنگ بندی مناسب ، متن باز و رایگان بودن ، قابلیت ویرایش سریع و راحت و … اشاره کرد .
فایل پیوست 32797
-
-
July 31st, 2016 18:09
# ADS
-
July 31st, 2016, 18:31
عضو جدید
پاسخ : سوال: نحوه استفاده از پنل مدیریت html
سلام، دوست عزیز این قالب برای قسمت داشبورد و ادمین سایت هست.
مثلا شما یک وب سایت یا سیستم مدیریت محتوا طراحی میکنید و نسبت به نیازتون از این قالب برای قسمت مدیریت سایت استفاده میکنید.
این قالب فقط یک پوسته هست و شما باید برای تمام امکاناتش برنامه نویسی کنید.
-
تعداد تشکر ها از mohsen_eteraz به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2016, 18:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
سلام، دوست عزیز این قالب برای قسمت داشبورد و ادمین سایت هست.
مثلا شما یک وب سایت یا سیستم مدیریت محتوا طراحی میکنید و نسبت به نیازتون از این قالب برای قسمت مدیریت سایت استفاده میکنید.
این قالب فقط یک پوسته هست و شما باید برای تمام امکاناتش برنامه نویسی کنید.
پس اگر درست متوجه شده باشم باید تمام صفحات سایت رو با html بنویسم بعد دیتابیس بنویسم و به این کنترل پنل متصل کنم که میشه یه cms جدید !! درسته ؟
-
-
July 31st, 2016, 19:01
عضو جدید
به همین راحتی هم نه،
شما باید یک سایت کامل طراحی کنید با استفاده از sql , php , css , html و...
حالا برای قسمت کنترل پنل سایت، این صفحه html رو دارید که فقط یک قالب آماده هست. باید اون قالب رو فارسی کنید و بعد برای امکاناتش مثل آمار بازدید ، کنترل پنل کاربری ، ادیتور ، امنیت سایت و ... سیستم های آماده رو نصب و متصل کنید یا خودتون اسکریپت بنویسید و متصل کنید که کار راحتی نیست.
-
تعداد تشکر ها از mohsen_eteraz به دلیل پست مفید