-
October 5th, 2015, 17:00
درخواست هاست ایران از دیتاسنتر آسیاتک
سلام
من بنا به مشکل ارور dns مداوم در هاست قبلیم که سرویس دهنده اعلام کردند قابل رفع نیست!
و توصیه به تغییر هاست به هاست خارج داشتند نیاز دارم که هاست رو عوض کنم
ولی بنا به دلایلی حتما باید هاستم ایران باشه
بنابراین به هاست ایران با این مشخصات پایه از یک سرویس دهنده با سابقه و معتبر نیاز دارم :
1 ـ فقط هاست ایران دایرکت ادمین یا سی پنل فرقی نمیکنه
2 ـ دیتاسنتر آسیاتک
3 ـ فضا حدود 500 تا 1 مگ
4 ـ ترافیک ماهانه 20 و بالاتر
* ضمنا نباید ارور dns در هاست وجود داشته باشه
-
-
October 5th, 2015 17:00
# ADS
-
October 5th, 2015, 17:26
عضو دائم
پاسخ : درخواست هاست ایران از دیتاسنتر آسیاتک

نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
من بنا به مشکل ارور dns مداوم در هاست قبلیم که سرویس دهنده اعلام کردند قابل رفع نیست!
و توصیه به تغییر هاست به هاست خارج داشتند نیاز دارم که هاست رو عوض کنم
ولی بنا به دلایلی حتما باید هاستم ایران باشه
بنابراین به هاست ایران با این مشخصات پایه از یک سرویس دهنده با سابقه و معتبر نیاز دارم :
1 ـ فقط هاست ایران دایرکت ادمین یا سی پنل فرقی نمیکنه
2 ـ دیتاسنتر آسیاتک
3 ـ فضا حدود 500 تا 1 مگ
4 ـ ترافیک ماهانه 20 و بالاتر
* ضمنا نباید ارور dns در هاست وجود داشته باشه
با سلام و احترام
ارور dns هشدار گوگل یا ارور dns کانفیگی ؟ این دو با هم فرق دارد.
اگر گوگل منظورتون هست این مورد ارتباط ایران و خارج کشور هست و هم اکنون هم که اکثرا چندین ماه هست لینک ها همه به سمت ITC رفته و قطعی ها همگانی میشه با تعویض مرکز فرق آنچنانی نمیتوانید حس کنید.
آفر دادن به شما راحت هست (لینک شهراد و آسیاتک و پارس آنلاین هم میتوانیم خدمتتون همین الان آفر دهیم) اما بهتر هست اول مشکلتون را باز تر کنید تا ببینیم مشکل دقیقا چیست و راه حلی دارد یا خیر (الکی جابه جا نشید چون همین جابه جایی هم امتیاز منفی دارد)
http://www.Roobinaserver.ir
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
October 5th, 2015, 17:37

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اگر گوگل منظورتون هست این مورد ارتباط ایران و خارج کشور هست و هم اکنون هم که اکثرا چندین ماه هست لینک ها همه به سمت ITC رفته و قطعی ها همگانی میشه با تعویض مرکز فرق آنچنانی نمیتوانید حس کنید.
تشکر از پاسخ خوبتون
البته این بحث جاش این قسمت از انجمن نیست و از مدیران عذرخواهی میکنم ولی :
بله مشکل همینه و منظور گوگل هست و البته تاثیرات متعدد دیگه ای مثل حدود 7000 امتیاز منفی رتبه در الکسا در طول کمتر از یک هفته رو هم داشته
البته قبلا اینطور نبود و تازگی که شرکت *** سرورهای ایران خودش رو اختصاصی کرد این مشکل بوجود اومده و ارور مداوم دی ان اس دارم
و شرکت هم پاسخ داده که قابل رفع نیست و توصیه کردند به هاست آلمان که دارند تغییر بدم
ولی برخی از دوستان گفتند که در دیتاسنتر آسیاتک این مشکلات رو ندارند
-
-
October 5th, 2015, 19:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AQUILA
تشکر از پاسخ خوبتون
البته این بحث جاش این قسمت از انجمن نیست و از مدیران عذرخواهی میکنم ولی :
بله مشکل همینه و منظور گوگل هست و البته تاثیرات متعدد دیگه ای مثل حدود 7000 امتیاز منفی رتبه در الکسا در طول کمتر از یک هفته رو هم داشته
البته قبلا اینطور نبود و تازگی که شرکت *** سرورهای ایران خودش رو اختصاصی کرد این مشکل بوجود اومده و ارور مداوم دی ان اس دارم
و شرکت هم پاسخ داده که قابل رفع نیست و توصیه کردند به هاست آلمان که دارند تغییر بدم
ولی برخی از دوستان گفتند که در دیتاسنتر آسیاتک این مشکلات رو ندارند
اتفاقا باید اول موارد بررسی بشه و بعد آفر داده بشه چرا جاش نیست.؟ !!!
ما از چندین مرکز سرویس میدهیم یکی هم همین لینک آسیاتک ،موارد گوگل همه جا هست و فرقی ندارد.
ممکن هست جایی که هستید اصلا مشکل کانفیگی داشته باشند و ربطی به نوع شبکه نداشته باشه چون ذکر میکنید از وقتی سرور اختصاصی انتقال دادند اینجوری شده پس شبکه همان هست فقط سخت افزار عوض و مجدد کانفیگ شده.
1.از مکان های معتبر خرید کنید که لازم نباشد بعد از مدتی هی جا به جا شوید.
2.دومینتون را به شرکت میزبان جدیدی که میخواهید خرید کنید بدهید بررسی کند و بعد با دید فنی آفر بگیرید نه با دید جذب مشتری.
ما نمیتوانیم به شما آفر بدیم چون فرقی ندارد و بعد از خرید یک هفته دیگر تاپیک میزنید مجدد.(اگر مشکل کانفیگی باشد با انتقال و رفتن روی سرور و کانفیگ جدید و صحیح حل میشود وگرنه شبکه سراسری هست)
اگر خواستید آفر بدیم خدمتتون با بخش مشاوره از طریق تیکت یا تلفنی در ارتباط باشید تا دومینتون بررسی بشه. یا کلا دومینتون را در همین تاپیک ذکر کنید هم ما هم بقیه بررسی کنند و بعد اگر لازم به انتقال بود آفر بدهند.
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
October 5th, 2015, 19:50
عضو جدید
از آسیاتک با ترافیک نامحدود و فضا 1 گیگ ماهیانه 7000 تومان قابل اراعه هست.
بک آپ 2روز یک بار انجام میشه
-