با سلام
دوستان من میخوام برم تو کار فروش فایل ولی نمیدونم چجوری کار میکنن فروش فایل چجوریه شما تجربه داشتین فایلی فروختین کار با این فروشگاه ها به صرفه هستش میشه تو این فروشگاه ها فایلی فروخت و این که بهترین فروشگاه فاید کدوم سایت هستش
با سلام
دوستان من میخوام برم تو کار فروش فایل ولی نمیدونم چجوری کار میکنن فروش فایل چجوریه شما تجربه داشتین فایلی فروختین کار با این فروشگاه ها به صرفه هستش میشه تو این فروشگاه ها فایلی فروخت و این که بهترین فروشگاه فاید کدوم سایت هستش
اسگریپت های زیادی هستند برای فروش فایل روی WHMCS هم میشه این کار روانجام داد
سایت های واسطه ای مثل سایتhttp://www.zepo.ir/
هستند که این کار رو براتون ساده میکنند
موفق باشید
سلام
پیشنهاد میکنم محصولات خودتون رو در سایت ما " زیپ مارکت " برای فروش قرار بدید تا همکاری خوبی با هم داشته باشم, برخی مزایای استفاده از زیپ مارکت :
- میتونید روی محصولاتتون قفل یا لایسنس قرار بدید ( هر کاربر که اقدام به خرید میکنه لایسنس برای اون بصورت آنی و خودکار بصورت اختصاصی صادر میشه )
- وقتی مشتری محصول شما رو میخره هزینه مستقیماً به حساب شما واریز میشه ( بصورت آنی و خودکار در همون لحظه )
- در تبلیغاتی که ما انجام میدیم کاربران زیادی محصولات شما رو مشاهده میکنند
- میزبانی و فروش همیشگی محصول شما بدون هزینه نگه داری
- و ...
در کل خوشحال میشم بتونیم همکاری داشته باشیم دوست عزیز
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
در ادامه فرمایشات دوستمون. با وردپرس هم میتونید کار کنید که افزونه داره برای این کار.
به صرفه بودنش که هست ولی باید بتونید مشتری جذب کنید که لازمه هزینه تبلیغات و سئو بپردازید.
سئو و طراحی سایت
Barsamtech
با تشکر از همه دوستان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)