نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: Bare Metal یعنی چی؟

عضو انجمن behnamy01 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    477
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    66 پست

پیش فرض Bare Metal یعنی چی؟

دوستان این کلمه Bare Metal که بعضی مثلا دیتـاسنترها میگن Bare Metal server یا بعضی جاهای دیگه میگن سرویس Bare Metal یعنی چی؟
    فکر میکنم یک کلمه تخـصصی باشه چون توی دیکشنـری زدم معنیش رو اشتباه میگه و احتمالا این جاهایی که گفتم کاربرد داره، معنی دیگه ای میده

2. # ADS

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

پیش فرض پاسخ : Bare Metal یعنی چی؟

A bare metal environment is a computer system or network in which a virtual machine is installed directly on hardware rather than within the host operating system (OS). The term "bare metal" refers to a hard disk, the usual medium on which a computer's OS is installed.
    http://www.thoughtsoncloud.com/2014/...-choice-right/
    A bare metal server is all about raw hardware. It is a single-tenant physical server that is completely dedicated to a single customer. You can choose it when you have data-intensive workloads that prioritize performance and reliability. Additionally, you may have graphics processing units (GPUs) working in conjunction with your server’s CPU for high performance computing. You may also have your own virtualized environment by contracting an unmanaged hypervisor. Monthly billing is applied for this option.
    Bare Metal Servers give you all the processing power you need on demand. Preconfigured, they can be up and running in an instant. They also give you the elasticity your business needs to react to changing needs. And, with hourly billing, you only pay for the time you actually use them.
    https://www.leaseweb.com/cloud/bare-metal-server
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

4. تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید

عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamy01 نمایش پست ها
    دوستان این کلمه Bare Metal که بعضی مثلا دیتـاسنترها میگن Bare Metal server یا بعضی جاهای دیگه میگن سرویس Bare Metal یعنی چی؟
    فکر میکنم یک کلمه تخـصصی باشه چون توی دیکشنـری زدم معنیش رو اشتباه میگه و احتمالا این جاهایی که گفتم کاربرد داره، معنی دیگه ای میده
    http://www.internap.com/2015/02/26/b...vs-hypervisor/

عکس رو نگاه کنید متوجه میشوید
    در فضای کلاد امکانات اختصاصی میدهند
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

6. تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید

عضو انجمن behnamy01 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    477
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    66 پست

هر چند که توضیحات آقای @Rezash منو کاملا گیج کرد ولی بازم ازشون ممنونم. گیج شدم چون توی QOUTE اول چیزایی نوشته شده بود که مربوط به مجازی سازی بود! چیز خیلی عجیبش این بود که نوشته بود ماشین های مجـازی مستقیما بر روی سخـت افزار نصب میشن نه بر روی سیستـم عامل! (مگه میشه؟! مگه داریم؟! ) توی QOUTE دوم نوشته شده بود که سرور RAW هستش! یعنی هیچی روش نصب نیست و خام هستش. ولی توی QOUTE سوم نوشته شده بود که این سـرورها Preconfigured هستن!!

پ.ن: به هر جهت از همه دوستان ممنونم. به پشتیانی آنلاین دیتـاسنتری پیام دادم گفت یعنی مثل بقیه سـرورهامون قابلیت customize ندارن! لفظی که به کار برد این بود: it comes as it is! یعنی همینه که هست و قابـلیت تغییر توی این سرورها رو ندارید، فکر میکنم منظور از Bare metal همون Instant server هستش که بعضی دیگه از دیتـاسنترها به کار میبرن که سریع بعد از خرید تحویل داده میشه برخلاف custom servers . آیا درست متوجه شدم دوستان؟

8. تعداد تشکر ها از behnamy01 به دلیل پست مفید

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

هر چند که توضیحات آقای @Rezash منو کاملا گیج کرد ولی بازم ازشون ممنونم. گیج شدم چون توی QOUTE اول چیزایی نوشته شده بود که مربوط به مجازی سازی بود! چیز خیلی عجیبش این بود که نوشته بود ماشین های مجـازی مستقیما بر روی سخـت افزار نصب میشن نه بر روی سیستـم عامل! (مگه میشه؟! مگه داریم؟! ) توی QOUTE دوم نوشته شده بود که سرور RAW هستش! یعنی هیچی روش نصب نیست و خام هستش. ولی توی QOUTE سوم نوشته شده بود که این سـرورها Preconfigured هستن!!

پ.ن: به هر جهت از همه دوستان ممنونم. به پشتیانی آنلاین دیتـاسنتری پیام دادم گفت یعنی مثل بقیه سـرورهامون قابلیت customize ندارن! لفظی که به کار برد این بود: it comes as it is! یعنی همینه که هست و قابـلیت تغییر توی این سرورها رو ندارید، فکر میکنم منظور از Bare metal همون Instant server هستش که بعضی دیگه از دیتـاسنترها به کار میبرن که سریع بعد از خرید تحویل داده میشه برخلاف custom servers . آیا درست متوجه شدم دوستان؟
    خواهش میکنم
    من عمدا صرفا از سه سرویس دهنده با ذکر لینک نقل قول زدم . برای بنده هم عجیب بود که چرا تعاریف کاملا مختلفی داره ...
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

10. تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

bare metal اصلاحی هستش که به سرورها اختصاصی (سخت افزار به صورت 100 در صد در اختیار کاربر) اطلاق می شود

این سرور ممکن هست به روش سنتی یا تحت مدل رایانش ابری تحویل کاربر شود

12. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)