-
September 24th, 2015, 22:32
عضو جدید
حساب بیزینس پی پال
سلام
به یک حساب معتبر بیزینس پی پال نیاز دارم با مدارک و بدون مشکل
قیمت بدید لطفا
با تشکر
-
-
September 24th, 2015 22:32
# ADS
-
September 25th, 2015, 00:47
پاسخ : حساب بیزینس پی پال
درود
حساب پریمایر پی پال با مدارک کامل موجود هست. فول وریفای بدون مشکل
در صورت تمایل پ.خ کنید.
-
تعداد تشکر ها از Dictator_ به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2015, 01:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Dictator_
درود
حساب پریمایر پی پال با مدارک کامل موجود هست. فول وریفای بدون مشکل

در صورت تمایل پ.خ کنید.
سلام و ممنون از پیشنهاد اما دوست عزیز بنده حساب پرمایر دارم اما برای کار جدیدم حجم دریافتیم خیلی بالاست و حساب لیمیت میشه.
-
-
September 25th, 2015, 01:20
۲ تا اکانت فول ورفای بیزینس موجوده از انگلیس ۱۲۰ تومان و از هند ۹۵ تومان با مدارک ۱۰۰ درصد حقیقی.ایمیل بزنید
-
تعداد تشکر ها از MANUTD777 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2015, 14:10
عضو انجمن
حجم دریافتیتون چقدره؟ اونکه بیزینس هم بلاخره لیمیت میشه و باید سوال جواب ها پی پال رو بگذرونین و مدارک هم بدید اگر همه چیز اوکی باشه حساب باز میشه اگر نه که لیمیت میمونه پول شما تا 6 ماه
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2015, 14:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
حجم دریافتیتون چقدره؟ اونکه بیزینس هم بلاخره لیمیت میشه و باید سوال جواب ها پی پال رو بگذرونین و مدارک هم بدید اگر همه چیز اوکی باشه حساب باز میشه اگر نه که لیمیت میمونه پول شما تا 6 ماه
بالای 3500 دلار روزانه
-
-
September 25th, 2015, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dedicate
بالای 3500 دلار روزانه
کار قانونیه یا از نظر پی پال غیر قانونیه؟
اگر غیر قانونیه تنها را اینه که حساب باز کنید تا هر زمان که لیمیت نشد استفاده کنید وقتی که لیمیت شد بزاریدش کنار تا 6 ماه دیگه برید موجودی رو برداشت کنید و یک حساب دیگه باز کنید و همینطور باید تند تند حساب عوض کنید
-
-
September 25th, 2015, 14:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
کار قانونیه یا از نظر پی پال غیر قانونیه؟
اگر غیر قانونیه تنها را اینه که حساب باز کنید تا هر زمان که لیمیت نشد استفاده کنید وقتی که لیمیت شد بزاریدش کنار تا 6 ماه دیگه برید موجودی رو برداشت کنید و یک حساب دیگه باز کنید و همینطور باید تند تند حساب عوض کنید
بله قانونی هست و معتبر
-
-
September 25th, 2015, 15:01
عضو انجمن
خب اگر قانونیه که همون حساب پریمیر که دارید رو تبدیل به بیزینس کنید حتما که نباید شرکتی باشه !
من یک حساب بیزینس دارم یک ماهی هست ساختم و چند تا تراکنش هم داشته با 100 تومان میتونم در اختیارتون بزارم استفاده کنید هر زمان لیمیت شد اگه کارتون قانونی باشه که پی پال باز میکنه. مدارکی ازش ندارم که باید دیگه مدارک جعلی اوکی کنید بفرستید
-
-
September 25th, 2015, 16:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
خب اگر قانونیه که همون حساب پریمیر که دارید رو تبدیل به بیزینس کنید حتما که نباید شرکتی باشه !
من یک حساب بیزینس دارم یک ماهی هست ساختم و چند تا تراکنش هم داشته با 100 تومان میتونم در اختیارتون بزارم استفاده کنید هر زمان لیمیت شد اگه کارتون قانونی باشه که پی پال باز میکنه. مدارکی ازش ندارم که باید دیگه مدارک جعلی اوکی کنید بفرستید
الان این حسابی که دارم پرمایر هست مدارک کامل داره چطوری تبدیل به حساب بیزینس میشه؟ واینکه حساب بیزینس به حساب بانکی متصله؟
اگر راهنمایی کنین ممنون میشم
-