-
October 16th, 2015, 12:09
ماژول دایرکت ادمین دیکد برای whmcs
با سلام به همه دوستان
من دو فایل مختلف برای دیکد ماژول دایرکت ادمین را قرار می دهم.
کاربرد
اگر برای امنیت دایرکت ادیمن پورت پیشفرض را از 2222 به هر عدد دیگری تغییر داده باشید مثلا 7979 باید در این فایل در 4 قسمت این عدد را جایگزین نمایید تا بخش اتوماسیون سرور بتواند به دایرکت ادمین متصل شود.
مهم:
از تمام دوستان تقاضا دارم اگر بررسی کردند و مشکلی بود اعلام نمایند. هر دو فایل را از سایت های دیکدر معتبر برداشته شده است.
directadmin-WHMCS.zip
موفق باشید
توضیحات تکمیلی
برای کلیه نسخه های قبل از 6 در whmcs شما برای اینکه سرور دایرکت ادمین را به سیستم whmcs خودتان وصل نمایید باید از پورت پیشفرض 2222 استفاده می کردید.
اکثر مواقع برای امنیت سرور دایرکت ادمین، پورت 2222 را به هر عدد دیگری تغییر می دهند که آموزش آن در انجمن هست.
پس از تغییر پورت پیشفرض دیگر سیستم whmcs به دایرکت ادمین متصل نمی شود. برای تغییر پورت باید فایل مرتبط را در سورس ویرایش نمایید که مسلما کد شده است.
مسیر این فایل در modules--> servers-->directadmin می باشد.
محتویات را کاملا جایگزین می کنید. هر دو فایل یک کار را انجام می هند. من خودم از فایل دوم استفاده کرده ام بدون مشکل در ورژن whmcs 5.3.14
ویرایش توسط alborz94 : October 16th, 2015 در ساعت 14:35
-
-
October 16th, 2015 12:09
# ADS
-
October 16th, 2015, 12:13
عضو دائم
پاسخ : ماژول دایرکت ادمین دیکد برای whmcs
سلام
ماژول داخلیه whmcs برای اتصال به دایرکت ادمین مشکلی ندارد.
کاربرد این فایل ها را لطفا توضیح دهید
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
October 16th, 2015, 13:17
سلام خسته نباشید
میشه کاربرد این ماژول رو توضیح دهید
ممنونم
-
-
October 16th, 2015, 13:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alborz94
با سلام به همه دوستان
من دو فایل مختلف برای دیکد ماژول دایرکت ادمین را قرار می دهم.
کاربرد
اگر برای امنیت دایرکت ادیمن پورت پیشفرض را از 2222 به هر عدد دیگری تغییر داده باشید مثلا 7979 باید در این فایل در 4 قسمت این عدد را جایگزین نمایید تا بخش اتوماسیون سرور بتواند به دایرکت ادمین متصل شود.
مهم:
از تمام دوستان تقاضا دارم اگر بررسی کردند و مشکلی بود اعلام نمایند. هر دو فایل را از سایت های دیکدر معتبر برداشته شده است.
directadmin-WHMCS.zip
موفق باشید
در whmcs 6 میشه پورت ارتباطی سرور رو عوض کرد؛ این کار برای ورژن های بسیار قدیمی بود .
-
-
October 16th, 2015, 14:35

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
ماژول داخلیه whmcs برای اتصال به دایرکت ادمین مشکلی ندارد.
کاربرد این فایل ها را لطفا توضیح دهید
با تشکر
با سلام
برای کلیه نسخه های قبل از 6 در whmcs شما برای اینکه سرور دایرکت ادمین را به سیستم whmcs خودتان وصل نمایید باید از پورت پیشفرض 2222 استفاده می کردید.
اکثر مواقع برای امنیت سرور دایرکت ادمین، پورت 2222 را به هر عدد دیگری تغییر می دهند که آموزش آن در انجمن هست.
پس از تغییر پورت پیشفرض دیگر سیستم whmcs به دایرکت ادمین متصل نمی شود. برای تغییر پورت باید فایل مرتبط را در سورس ویرایش نمایید که مسلما کد شده است.
محتویات را کاملا جایگزین می کنید. هر دو فایل یک کار را انجام می هند. من خودم از فایل دوم استفاده کرده ام بدون مشکل در ورژن whmcs 5.3.14
موفق باشید
- - - Updated - - -
تا زمانی که پورت را تغییر ندهید نیاز به این کار نمی باشد.

نوشته اصلی توسط
arzanhost_in
همونطور که دوستمون گفت برای دایرکت ادمین که مشکلی نداره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sami-00
سلام خسته نباشید
میشه کاربرد این ماژول رو توضیح دهید
ممنونم
سلام
با توجه به توضیحات پست اول را ویرایش کردم.
موفق باشی
-
-
October 16th, 2015, 20:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alborz94
با سلام
موفق باشید
- - - Updated - - -
تا زمانی که پورت را تغییر ندهید نیاز به این کار نمی باشد.
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به توضیحات پست اول را ویرایش کردم.
موفق باشی
فایل کاربردی میتونه باشه
من یک تاپیک آموزش در بخش whmcs دارم که پست شما را در آن لینک میکنم.
منونم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2015, 00:37

نوشته اصلی توسط
nimafire
فایل کاربردی میتونه باشه
من یک تاپیک آموزش در بخش whmcs دارم که پست شما را در آن لینک میکنم.
منونم
ممنونم از شما
من فایل های دیگری را هم در حال امتحان کردن هستم که مشکل امنیتی یا کدهای مخرب نداشته باشند. اول نصب و چند روز تست می کنم بعد در انجمن منتشر می کنم.
اگر مشکلی داشتند خوشحال میشم اطلاع داده بشن تا بررسی ها رو دقیق تر کنم.
-