-
September 22nd, 2015, 00:11
سرور مجازی یا ریسلر (نمایندگی هاست)؟
سلام. من دوتا سایت دارم. یه سایت فروشگاهی با بازدید بالا. و یه سایت شرکتی (معرفی نمونه کار) با بازدید کم. در حال حاضر هردو روی دو هاست اشتراکی (معمولی) متفاوت میباشند. و هر دوی آنها لینوکس با کنترل پنل سی پنل هستند.
میخواهم هردو سایت در یک سرور باشند و به بکاپ ها و سایر تنظیماتشان هم دسترسی داشته باشم.
میخواستم بدونم برای این کار از سرور مجازی استفاده کنم یا نمایندگی هاست (رسیلر) ؟ کدامشان به صرفه تر است
با تشکر
ویرایش توسط Gamecock1 : September 22nd, 2015 در ساعت 00:14
-
-
September 22nd, 2015 00:11
# ADS
-
September 22nd, 2015, 00:21
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی یا نمایندگی هاست؟
نمایندگی پیشنهاد میشه
هم بصرفه تر خواهد بود هم کیفیت بهتر و هم امنیت بهتر
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2015, 00:43
عضو دائم
پاسخ : سرور مجازی یا ریسلر (نمایندگی هاست)؟

نوشته اصلی توسط
Gamecock1
سلام. من دوتا سایت دارم. یه سایت فروشگاهی با بازدید بالا. و یه سایت شرکتی (معرفی نمونه کار) با بازدید کم. در حال حاضر هردو روی دو هاست اشتراکی (معمولی) متفاوت میباشند. و هر دوی آنها لینوکس با کنترل پنل سی پنل هستند.
میخواهم هردو سایت در یک سرور باشند و به بکاپ ها و سایر تنظیماتشان هم دسترسی داشته باشم.
میخواستم بدونم برای این کار از سرور مجازی استفاده کنم یا نمایندگی هاست (رسیلر) ؟ کدامشان به صرفه تر است
با تشکر
سرور مجازیی که بتونه به طور مناسب پاسخ گوی شما باشه همراه با لایسنس سی پنل ماهانه ؛ کم کمش ماهانه برای شما هزینه ای سنگین خواهد داشت و به صرف شما نخواهد بود .
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2015, 00:46
عضو انجمن
از نظر قیمتی نمایندگی مناسب تره ، اما مدیریتی و کیفیتی سرور مجازی پیشنهاد میشه

Avac

o
-
تعداد تشکر ها از eramserver به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2015, 00:47
درود
اگر از نظر مالی مشکل دارید سمت سرور نرید و به نمایندگی با کیفیت اکتفا کنید .
اگر از نظر مدیریت و کانفیگ اطلاعات کافی ندارید سمت سرور نرید و مجددا نیز به نمایندگی با کیفیت اکتفا کنید .
-
تعداد تشکر ها از tafakor به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2015, 04:21
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی یا ریسلر (نمایندگی هاست)؟

نوشته اصلی توسط
Gamecock1
با تشکر
اصلا نیازی نیست از سرور استفاده کنید یک هاست مناسب با امکانات مناسب هم جوابگوهستش.
اگه اطلاعات و مشاوره بیشتر میخوای.
تو تلگرام در خدمتتون هستم :
09128896675
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
برنامه نویسی ربات تلگرام با کمترین هزینه !
TELEGRAM - 09128896675
-