-
September 23rd, 2015, 01:00
درخواست بررسی تخصصی امکان تمدید دامنه
باسلام و عرض ادب.من یک دامنه سال ۹۰ ثبت کردم و سال ۹۳ پس از ۳ سال تمدید منقضی شد و تمدید نکردم حالا میخوام تمدیدش کنه موقع ثبت تو ****** ثبت کرده بودم و تمدید میکردم دوستان هویز گرفتم اکثر جاها اعلام میکنه برای ثبت ازاد هست ****** میگه باید ۱ میلیونو ۵۰۰ بدید تا تمدید کنیم براتون لطفا متخصصین امر موضوع رو بررسی کنند نام دامنه هم پایین قرار دادم
-
-
September 23rd, 2015 01:00
# ADS
-
September 23rd, 2015, 01:02
عضو دائم
پاسخ : درخواست بررسی تخصصی امکان تمدید دامنه

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
باسلام و عرض ادب.من یک دامنه سال ۹۰ ثبت کردم و سال ۹۳ پس از ۳ سال تمدید منقضی شد و تمدید نکردم حالا میخوام تمدیدش کنه موقع ثبت تو ****** ثبت کرده بودم و تمدید میکردم دوستان هویز گرفتم اکثر جاها اعلام میکنه برای ثبت ازاد هست ****** میگه باید ۱ میلیونو ۵۰۰ بدید تا تمدید کنیم براتون لطفا متخصصین امر موضوع رو بررسی کنند نام دامنه هم پایین قرار دادم
aftabweb.net
29600 قابل ثبت میخوایید؟
-
-
September 23rd, 2015, 01:06

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
دامنه ازاده مشکلی برای ثبت نداره .
-
-
September 23rd, 2015, 01:17
منم از چندجا هویز گرفتم ازاده میخواستم با پیپال دامنه رو ثبت کنم گفتم شاید سایت خارجی هست میخواد بازی در بیاره به ****** تیکت زدم گفتن امکان ثبت نیست برای تمدید باید ۱۵۰۰۰۰۰ تومان پرداخت کنید الان این پول رو برای چی خواستن؟من میرم فعلا با پیپال ثبت کنم دامنرو
-
-
September 23rd, 2015, 01:34

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
منم از چندجا هویز گرفتم ازاده میخواستم با پیپال دامنه رو ثبت کنم گفتم شاید سایت خارجی هست میخواد بازی در بیاره به ****** تیکت زدم گفتن امکان ثبت نیست برای تمدید باید ۱۵۰۰۰۰۰ تومان پرداخت کنید الان این پول رو برای چی خواستن؟من میرم فعلا با پیپال ثبت کنم دامنرو
احتمالا دات کامش رو گفته گفتن چون برای فروشه
Buy Now: $1995
-
-
September 23rd, 2015, 01:36

نوشته اصلی توسط
ali02
احتمالا دات کامش رو گفته گفتن چون برای فروشه
Buy Now: $1995
دات کام چیه عزیز همین دامینی که گفتم تو پنلشون ثبت کرده بودم و الان هم تو پنلشون بود و روی همون تیکت زدم خودشون خوب میدونن چطور امار ثبت و تاریخ انقضاشو دراوردن بهم گفتن بعد با دات کا اشتباه گرفتن؟اینا کلا رد دادن....
-
-
September 23rd, 2015, 01:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
دات کام چیه عزیز همین دامینی که گفتم تو پنلشون ثبت کرده بودم و الان هم تو پنلشون بود و روی همون تیکت زدم خودشون خوب میدونن چطور امار ثبت و تاریخ انقضاشو دراوردن بهم گفتن بعد با دات کا اشتباه گرفتن؟اینا کلا رد دادن....
شاید اشتباه کردن حالا
-
-
September 23rd, 2015, 01:39

نوشته اصلی توسط
iwpanel
شاید اشتباه کردن حالا
الان جهت رفع ابهام مجدد تیکت زدم بهشون گفتم احیانا اشتباه نکردن درمورد مبلغ منتظر پاسخشونم
-
-
September 23rd, 2015, 01:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
الان جهت رفع ابهام مجدد تیکت زدم بهشون گفتم احیانا اشتباه نکردن درمورد مبلغ منتظر پاسخشونم
حالا مگه net نمیخوای خوب آزاده برش دار دیگه منتظر دعوا کردنی باهاشون ؟ تازه اونا میدن 40 فکر کنم ثبتش کن خلاص
-
-
September 23rd, 2015, 01:44

نوشته اصلی توسط
iwpanel
حالا مگه net نمیخوای خوب آزاده برش دار دیگه منتظر دعوا کردنی باهاشون ؟ تازه اونا میدن 40 فکر کنم ثبتش کن خلاص
هزینه ثبت که ۳.۵ دلار هست اکی الان که مطمپن هستم ثبتش میکنم.دعوا؟مگه روم باستان هست؟باید عذرخواهی رسمی کنند با این واحد مشتری مداریشون که روز ۱۰ بار پیامک میزنن بهمون
-