-
September 12th, 2015, 04:30
عضو جدید
2 سوال در مورد سرور دیتا بیس
سلام
ما قصد داریم برای اسکریپتهامون یک سرور برای دایرکتوری یا فایلهای پی اچ پی و سروری دیگه برای پایگاه داده تهیه کنیم به چند دلیل که ذکر میکنم
سروری که برای اسکریپتها یا ران کردن فایلهای پی اچ پی هست میخوایم سی پنل باشه حالا سوالات:
1.برای سرور مای اس کیو ال بنظرتون چی نصب کنیم دایرکت ادمین مناسبه؟
2.تا چند وقت پیش برای تست دیتا بیس یکی از سایتها رو از سرور دوم میخوندیم هر دو سی پنل بودن و طبق معمول تعریف کردیم
localhost بشه ip سرور دیتا بیس و در سرور دیتا بیس ریموت اس کیو ال رو برای ای پی سرور اول تعریف کردیم ولی نمیدونم از کار افتاد ارور یوزر و پسوورد میده روی سرور دوم مجدد پسوورد تنظیم شد+ %.%.%.% هم برای قبول کانکت در نظر گرفتیم ولی نشد که نشد علت چیه؟ پورت 3306 هم برای ای پی تیبل و فایروال نیز باز گذاشتم؟ روی سرور اول کاری میبایست میکردیم که نکردیم؟
- - - Updated - - -
جواب سوال 2 رو از رفرنس های خارجی پیدا کردم مشکل از فایروال + معرفی چند پورت + الو نگه داشتن سرور اول تحت هر شرایط بود
اما حالا برای سرور دیتا بیسم چه کنترل پنلی پیشنهاد میدین؟ یا کلا بهتر نیست بدون کنترل پنل بالاش بیارم؟ و با اسکریپتهای مدیریت دیتا بیس مدیریتش کنم؟ یا نه سی پنل تریال نصب میکنم تنظیمات اولیه انجام میدم و بعد تمدیدش نمیکنم چون نیازی هم بهش ندارم با اس اس اچ دیتا بیس میسازم یا بک آپ میگیرم؟؟
-
-
September 12th, 2015 04:30
# ADS