-
September 8th, 2015, 20:01
عضو انجمن
در خواست سرور مجازی ایران (ویژه)
سلام و درود
سرور مجازی ایران رم 4 گیگ برای گیم سرور و به سفارش یکی از دوستان بنده لازم داریم که دارای مشخصات زیر باشد.
رم : 2 تا 4
سی : پی یو : 2.5 گیگاهرتز
هارد : 50 گیگ
پهنای باند : 100 گیگ
فایروال سخت افزاری : مقاوم در برابر حملات 1-2 گیگابیت لایه 4 (DDOS)
نکته خیلی مهم اینه که حتما اینترنت باشه و دارای فایروال سخت افزاری باشه . در برابر حملات 1 گیگابیت لایه 4 ایستادگی کنه . حدود 3 ماه پیش همین دوست بنده بدلیل همین حملات ddos مجبور شد دیگه سروری تهیه نکنه.
دوستان در همین تایپیک افرها را ذکر کنند تا بنده لینک افرهای مناسب رو برای بررسی به دوستمان ارسال کنم.
هزینه هم مناسب با درخواست داده شده باشه.
استفاده از اینترنت هم برای دسترسی سرور به مستر سرور اصلی استیم و اجرای سرور های اورجینال تا اونجا که اطلاع دارم بنده.
-
-
September 8th, 2015 20:01
# ADS
-
September 8th, 2015, 20:13
عضو انجمن
پاسخ : در خواست سرور مجازی ایران (ویژه)
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
----------------------------------------------------------------------------------------
IP country code: |
IR |
IP address country: |
Iran, Islamic Republic of |
دیتاسنتر زیر ساخت (UPTime : 101%)
رم 2 گیگ DDR3
سی پی یو : 2000 مگاهرتز
هارد 50 گیگ SSHD (در صورت نیاز به کیفیت بیشتر هارد SSD پیشنهاد می شود )
پورت 1 گیگ با تضمین 500 Mb گارانتی به سرور های داخلی و پورت 100 مگابیت برای سرور های خارجی
100 گیگ ترافبک اولیه
1ای پی
پشتیبانی 24 ساعته
قیمت ماهانه 50 هزار تومان
توضیحات : هارد sshd هارد با کیفیتی هست که تولید شرکت سیگیت بوده و کیفیت آن بسیار بالاتر از هارد معمولی ساتا بوده و 60 درصد از کیفیت هارد اس اس دی را نیز دارد
----------------------------------------------------------------------------------------
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
آدرس وبسایت : www.MobinHost.com
پرتال فروش :http://my.mobinhost.com
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2015, 20:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام و درود
سرور مجازی ایران رم 4 گیگ برای گیم سرور و به سفارش یکی از دوستان بنده لازم داریم که دارای مشخصات زیر باشد.
نکته خیلی مهم اینه که حتما اینترنت باشه و دارای فایروال سخت افزاری باشه . در برابر حملات 1 گیگابیت لایه 4 ایستادگی کنه . حدود 3 ماه پیش همین دوست بنده بدلیل همین حملات ddos مجبور شد دیگه سروری تهیه نکنه.
دوستان در همین تایپیک افرها را ذکر کنند تا بنده لینک افرهای مناسب رو برای بررسی به دوستمان ارسال کنم.
استفاده از اینترنت هم برای دسترسی سرور به مستر سرور اصلی استیم و اجرای سرور های اورجینال تا اونجا که اطلاع دارم بنده.
دوست عزیز با لینوکس کردن سرور میتونین تا حدود زیادی جلود این کار رو بگیرین درصورتی که لازمه بگین خودمون هم کانفیگ هاش رو انجام میدیم
-
تعداد تشکر ها از TheEnnd به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2015, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheEnnd
دوست عزیز با لینوکس کردن سرور میتونین تا حدود زیادی جلود این کار رو بگیرین درصورتی که لازمه بگین خودمون هم کانفیگ هاش رو انجام میدیم
متاسفانه جواب نمیده به صورت نرم افزاری , حتی محدود کردن پکت ها هم برای هر ای پی کار نکرد قبلا تست کرده بودن.
-
-
September 8th, 2015, 20:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alivw71
متاسفانه جواب نمیده به صورت نرم افزاری , حتی محدود کردن پکت ها هم برای هر ای پی کار نکرد قبلا تست کرده بودن.
والا من خودم برای کانتر گلوبال تحت استیم تست کردم جواب داد خودم تست اتک هم کردم روش فقط کمی که شاید کسی متوجه نشه لگ میشه سرور
-
تعداد تشکر ها از TheEnnd به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2015, 20:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام و درود
سلام و احترام
فقط مرکز زیرساخت باید تهیه کنید با این پهنای باند 1 گیگابیتی.(سرور اختصاصی نه مجازی چون کل یک سرور پورت آن گیگ هست)
اما در نظر داشته باشید که فایروال سخت افزاری کمکی نمیکنه. (تا کی کاربران میخواهند دنبال این مورد داخل ایران باشند نمیدانیم واقعا - شما که فکر کنم تجربه سرور ایران به کفایت دارید و مطلع هستید کاربردی ندارد)
علت قطعی های زیرساختی و مراکزی که از زیرساخت سرویس میدهند مثل آسیاتک و ... به خارج کشور هم همین اتک ها هست.
مگر هزینه یالاتری بکند و از چندین شبکه استفاده کنند که در زمان قطعی به سرورشون نیز صدمه آنچنانی در داخل کشور نخورد.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : September 8th, 2015 در ساعت 20:36
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2015, 20:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheEnnd
والا من خودم برای کانتر گلوبال تحت استیم تست کردم جواب داد خودم تست اتک هم کردم روش فقط کمی که شاید کسی متوجه نشه لگ میشه سرور
یگی از گیم ها فکر کنم همین گلوبال باشه.
ترافیک سرور خورده میشه در این صورت و منابع سرور درگیر میشه. طوری باشه که اتک به سرور نرسه اونم از نوع لایه 4 و 1.5 گیگابت کهکاری از نرمافزاری سیستم عامل بر نمیاد در اصل. cfs کرش میکنه !!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام و احترام
فقط مرکز زیرساخت باید تهیه کنید با این پهنای باند 1 گیگابیتی.(سرور اختصاصی نه مجازی چون کل یک سرور پورت آن گیگ هست)
اما در نظر داشته باشید که فایروال سخت افزاری کمکی نمیکنه. (تا کی کاربران میخواهند دنبال این مورد داخل ایران باشند نمیدانیم واقعا - شما که فکر کنم تجربه سرور ایران به کفایت دارید و مطلع هستید کاربردی ندارد)
علت قطعی های زیرساختی و مراکزی که از زیرساخت سرویس میدهند مثل آسیاتک و ... به خارج کشور هم همین اتک ها هست.
مگر هزینه یالاتری بکند و از چندین شبکه استفاده کنند که در زمان قطعی به سرورشون نیز صدمه آنچنانی در داخل کشور نخورد.
باتشکر
درود
بله سرور ایران در بیشتر دیتاسنترها داشتیم و اکثرا با اتک های خیلی کم دان میشدند و فقط لینک های فیزیک نظری طبق تجربه سوئیچ میشدند رواینترانت.
البته این تایپیک سرور به سفارش یکی از دوستان زدم که گفتند سرور با فایروال و ضد اتک باشه لازم داشتند.
زیر ساخت هم مد نظر دارن که تهیه کنند.
-
-
September 8th, 2015, 20:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alivw71
یگی از گیم ها فکر کنم همین گلوبال باشه.
ترافیک سرور خورده میشه در این صورت و منابع سرور درگیر میشه. طوری باشه که اتک به سرور نرسه اونم از نوع لایه 4 و 1.5 گیگابت کهکاری از نرمافزاری سیستم عامل بر نمیاد در اصل. cfs کرش میکنه !!
- - - Updated - - -
درود
بله سرور ایران در بیشتر دیتاسنترها داشتیم و اکثرا با اتک های خیلی کم دان میشدند و فقط لینک های فیزیک نظری طبق تجربه سوئیچ میشدند رواینترانت.
البته این تایپیک سرور به سفارش یکی از دوستان زدم که گفتند سرور با فایروال و ضد اتک باشه لازم داشتند.
زیر ساخت هم مد نظر دارن که تهیه کنند.
سقف بودجه ؟
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 8th, 2015, 22:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سقف بودجه ؟
درود
به بنده گفتن 80-90 حداکثر برای 2-3 گیگ رم .
-
-
September 8th, 2015, 22:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alivw71
درود
به بنده گفتن 80-90 حداکثر برای 2-3 گیگ رم .
چنین سروری حدود 1 میلیون باید هزینه کنند و اختصاصی با چند پهنای باند بگیرند کسی برای اتک بیش از 1 گیگابیت نمیاد 90 هزار تومان بگیره و خودش رو دردسر بده. (100% هم باید سرور اختصاصی باشه که پورت بکشه)
بگید نخرند پولشون مانند چند وقت پیش که تجربه دارند حیف میشه. (به خاطر خودشون گفتم)
باتشکر
انشالله موفق باشید
از سال 1385 تا کنون
-