صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: چرا ترافیک مصرفی سرور ها در ایران با تمام کشور های جهان فرق داره؟

عضو جدید aram1376 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    51
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض چرا ترافیک مصرفی سرور ها در ایران با تمام کشور های جهان فرق داره؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه شما.

یک سوال چند وقته که ذهنم رو درگیر کرده.
    تقریبا همه دوستان در جریان هستن که بسیاری از دیتاسنتر های دنیا ترافیک آپلودی محدود و بعضی ها دانلود نامحدود دارند. مثلا دیتاسنتر هتزنر برای سرورهاش نوشته که ترافیک دانلودی نامحدود و ترافیک آپلودی 20 یا 30 یا 50 ترابایت هست.
    بیشتر اونا که پورتشون نوشته 1 گیگ، سرعت دانلودشون به 1 گیگ کامل میرسه ولی به خاطر محدود کردن آپلود در سرورها، سرعت آپلود رو کمتر از 1 گیگ و گاها کمتر از 500 مگابیت میذارن.

ولی در ایران برعکسه. در چندتا از دیتاسنتر های ایران وقتی ترافیک آپلودی 10 برابر یا بعضی دیگر 20 برابر ترافیک دانلودی باشه ترافیک رو کلاً رایگان حساب میکنن. ولی وقتی صحبت از ترافیک 1 به 1 میشه قیمت ها چندین برابر میشن و...
    یا بعضی از دوستان میفرمایند اگه ترافیک آپلود در سرور ایران بیش 1 ترابایت باشه رایگان میشه و...

ممنون میشم اساتید دلیلشو بفرمایند. چرا آپلود در ایران انقدر ارزشش از کشور های خارجی کمتره ولی بر خلاف خارجی ها، سرور های ایران خیلی روی دانلود حساسند و قیمت به مراتب بیشتری براش در نظر میگیرن؟
    یا شاید من اشتباه متوجه شدم؟

2. تعداد تشکر ها از aram1376 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

پیش فرض پاسخ : چرا ترافیک مصرفی سرور ها در ایران با تمام کشور های جهان فرق داره؟

سلام .
    اکثر دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی باند نامحدودی میدن .
    داخل ایران اصل بر این هست که شما پهنای باند تولید کنید نه فقط مصرف کننده یا یک به یک باشید .

هزینه بالای پهنای باند خریداری شده در ایران دلیل اصلی هست البته الان به طور مثال زیر ساخت یک ترابایت رو 80 هزار تومان میده که هر گیگایایت میشه 70 تا تک تومنی !
    به نظرم پیشرفت دیتاسنتر ها تو ایران و زیر ساخت وضعیت خوبی رو داره دنبال می کنه به یاد بیارین 7 8 سال پیش که مثلا دیتاسنتر های اروپایی پهنای باند زیر 1 ترابایت به سرور هاشون می دادن و هر ترابایت بالای 10 20 دلار بود .و یا دیتاسنتر های آمریکایی مثل کارو که باند محدود 100 مگابیتی با شرط 5 ترا سند و 1 ترا ریسیو میدادن
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

5. تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

پیش فرض پاسخ : چرا ترافیک مصرفی سرور ها در ایران با تمام کشور های جهان فرق داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سلام .
    داخل ایران اصل بر این هست که شما پهنای باند تولید کنید نه فقط مصرف کننده یا یک به یک باشید .

هزینه بالای پهنای باند خریداری شده در ایران دلیل اصلی هست البته الان به طور مثال زیر ساخت یک ترابایت رو 80 هزار تومان میده که هر گیگایایت میشه 70 تا تک تومنی !
    به نظرم پیشرفت دیتاسنتر ها تو ایران و زیر ساخت وضعیت خوبی رو داره دنبال می کنه به یاد بیارین 7 8 سال پیش که مثلا دیتاسنتر های اروپایی پهنای باند زیر 1 ترابایت به سرور هاشون می دادن و هر ترابایت بالای 10 20 دلار بود .و یا دیتاسنتر های آمریکایی مثل کارو که باند محدود 100 مگابیتی با شرط 5 ترا سند و 1 ترا ریسیو میدادن
    عزیز دنیا روز به روز پیشرفت میکنه !

7-8 سال پیش به جز دیال اپ چیز دیگه ای توش کشور نبود ... ( به صورت عمومی ...)

7. تعداد تشکر ها ازsmhnw به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سلام .

و ما در ایران تازه رسیدیم به ۷-۸ سال پیش دنیا

عضو انجمن mehrshad.ho آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    3,168 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SarirHost نمایش پست ها
    7-8 سال که رقم خوبی هست یادمون نره در بعضی صنایع ما هنوز 40 سال عقب هستیم
    مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
    هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

آپلود به خاطر این ارزشمنده که زیرساخت مزایای خوبی به دیتاسنترهایی که ترافیک رو داخل کشور نگهدارن ارائه میده.

عضو انجمن networkgostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    69 پست

یعنی واقعا مسخرست دیروز زنگ زدم تبیان میگه نسبت ترافیک 7/8 هست زنگ زدم آسیاتک میگه 1/15 اصلا یه وضعیتیدارن من یه سرور دارم الان 10 روز میشه دارم فکر میکنم کجا بزارمش هرکی یه قانون مسخره داره واسه خودش من نسبت ترافیک آپلود و دانلودم برابر هست باهم یکی میگه آی پی 5 تا بیشتر نمیدم یکی میگه آی پی رایپ بیار یکی میگه ترافیک 1/15 یکی میگه 7/8 یکی میگه هر 100 گیگ 70000 تومن چه خبرته آخه یکی میگه 100 گیگ 25000 تومن موندم چکار کنم با این تز های جالبی که میدن.
    شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
    Yahoo ID: mohsen.langarneshin
    Phone: 0912-022-8638

تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
    عزیز دنیا روز به روز پیشرفت میکنه !

7-8 سال پیش به جز دیال اپ چیز دیگه ای توش کشور نبود ... ( به صورت عمومی ...)
    نقل قول نوشته اصلی توسط SarirHost نمایش پست ها
    نمی گم سطح خوبی هستیم . باید واقع بین بود کی باورش میشد سرور های دانلود یا سایت های معلومی رو بشه داخل ایران میزبانی کرد .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط networkgostar نمایش پست ها
    یعنی واقعا مسخرست دیروز زنگ زدم تبیان میگه نسبت ترافیک 7/8 هست زنگ زدم آسیاتک میگه 1/15 اصلا یه وضعیتیدارن من یه سرور دارم الان 10 روز میشه دارم فکر میکنم کجا بزارمش هرکی یه قانون مسخره داره واسه خودش من نسبت ترافیک آپلود و دانلودم برابر هست باهم یکی میگه آی پی 5 تا بیشتر نمیدم یکی میگه آی پی رایپ بیار یکی میگه ترافیک 1/15 یکی میگه 7/8 یکی میگه هر 100 گیگ 70000 تومن چه خبرته آخه یکی میگه 100 گیگ 25000 تومن موندم چکار کنم با این تز های جالبی که میدن.
    برین زیر ساخت .
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو انجمن networkgostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    69 پست

خیلی هم خوب میخوای هی قطع و صلمون کنی؟؟؟
    شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
    Yahoo ID: mohsen.langarneshin
    Phone: 0912-022-8638

تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط networkgostar نمایش پست ها
    خیلی هم خوب میخوای هی قطع و صلمون کنی؟؟؟
    تا حالا 1 دقیقه به خاطر دیتاسنتر بعد چهار ماه قطعی نداشتیم
    ممکن بوده زمان هایی افت سرعت به بیرون ایران داشته باشن ولی داخل ایران استیبل بوده .

مشکل اینکه دوستان هنوز توی حال و هوای دیتاسنتر های بیرون ایران هستند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)