-
September 3rd, 2015, 21:48
عضو جدید
چند ساعت می تواند روشن بماند
با سلام دوستان چند تا سوال
1.مودم رو هرچند وقت یبار باید خاموش کرد یا اصلا نباید خاموش کرد؟
2.یه سیستم خانگی استاندارد همون مثلا رم ۴ و سی پیو 2 کور و... کلا میگویم هر چند ساعت یک بار به چه مدت زمانی باید خاموش شود
چون داره یه سرویس خاص اراعه میده حالا کاری با اون سرویسه نداریم هر چند وقت یبار خاموشش کنم بهتره و چقدر خاموش نگهش دارم که براش مشکلی پیش نیاد؟
دمه شما گرم
ج درست=تشکر
- - - Updated - - -
البته بگم با چندتا فن قویییی
-
-
September 3rd, 2015 21:48
# ADS
-
September 3rd, 2015, 21:53
پاسخ : چند ساعت می تواند روشن بماند
بستگی دارد
بعضی سرویس دهنده ها مثل مخابرات گفته برای ارايه سرویس رایگان شبها مودمت حتما هاموش روشن کنی برای 15 دقیقه :|
سیستم هم به مدت کارکرد قدیمی و جدید بودن و موارد دیگر بستگی دارد مدت طولانی باورت مشکل بیدا میکند مین نیمسوز می شود هارد بدسکتور بیدا می کند ...
من لبتاب داشتم ماهی یک بار ریست میکردم باطری نزاشتم ۲ سال کارکرد بدون مشکل :-ی
-
-
September 3rd, 2015, 22:07
عضو جدید
1.داداش من حرفی از نوع کانکت به مودمم نگفتم کلی میگم اصلا فکر کنم من با مودمم به اینترنت وصل نیستمو یه شبکه لن هستم سوال من این بود
مودم رو هرچند وقت یبار باید خاموش کرد یا اصلا نباید خاموش کرد؟
2.میشه بگید یه سیستم استاندارد (که قدیمی هم نیست) چقدر می تونه روشن باشه؟
- - - Updated - - -
دوباره میپرسم
1.مودم رو هرچند وقت یبار باید خاموش کرد یا اصلا نباید خاموش کرد؟
2.یه سیستم خانگی استاندارد همون مثلا رم ۴ و سی پیو 2 کور و... کلا میگویم هر چند ساعت یک بار به چه مدت زمانی باید خاموش شود
چون داره یه سرویس خاص اراعه میده حالا کاری با اون سرویسه نداریم هر چند وقت یبار خاموشش کنم بهتره و چقدر خاموش نگهش دارم که براش مشکلی پیش نیاد؟
دمه شما گرم
ج درست=تشکر
-
-
September 3rd, 2015, 22:08
عضو انجمن
دوست عزیز بستگی به شما داره
نیازی نیست که خاموش روشن بشه
نه مودم و نه سیستم، فقط میبایست سیستم خنک کننده مناسب باشه
البته فقط برای سیستم، مودم خیلی دمای بالایی نداره
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
September 3rd, 2015, 22:10
عضو جدید
یعنی من سیستمم مثلا توی قطب باشه یه سیستم خانگی معمولی با این شرایط میتونه ۱۰ سال روشن بمونه بدونه مشکل؟ و مودمم
-
-
September 3rd, 2015, 22:13
مدیر ارشد
تجهیزاتی مانند مودم و روتر و سوئیچ کلا مشکلی با کارکدر متناوب ندارند مگر از بندهای درجه 3 استفاده کنید
کارکرد سیستم نیز بستگی زیادی به کیفیت تجهیزات شما دارد. مثلا یک مادربرد ارزان قیمت و یا پاور ارزان قیمت تحمل کارکرد به صورت 365 را ندارد ! و در مدت کوتاهی به پایان عمر مفید خود خواهد رسید! هر چند همانطور که خودتان اشاره فرمودید دمای محیط( فن) مهم است اما اولویت اول کیفیت قطعات می باشد
-
-
September 3rd, 2015, 22:22
عضو جدید
من مدل سخت افزار هایم رو بگم می تونید بگید آیا در هوای سرد چه مدتی یک بار بهتر است خاموش شود + فن قدرت مند
منظور از درجه ۳ چیست
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟
-
-
September 3rd, 2015, 22:30

نوشته اصلی توسط
pouria.mzt
من مدل سخت افزار هایم رو بگم می تونید بگید آیا در هوای سرد چه مدتی یک بار بهتر است خاموش شود + فن قدرت مند
منظور از درجه ۳ چیست
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟
سلام
وضعیت خودم رو شرح میدم.
مودم بطور 24 ساعته روشن ؛ بدون فن و سایر افزونه ها !
سیستم شخصی 20 ساعت از شبانه روز روشن است ( از 9 صبح تا 5 بامداد روشن )
مشکلی هم تا به الان مشاهده نشده است. (لازم به ذکر است قطعات کاملا نو هستند.)
-
-
September 3rd, 2015, 22:30
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
pouria.mzt
منظور از درجه ۳ چیست
- - - Updated - - -
؟؟؟؟؟؟
خیر کسی قادر نیست این مورد ررا برای شما محاسبه و اعلام کند زیرا شدنی نیست. تنها تخمینی که می توانید از این موضوع داشته باشید به دفترچه راهنما ، مشخصات ، سایت سازنده مراجعه کنید و عمر مفید قطعات را بر اساس ساعت پیدا کنید
منظور از قطعات درجه سه ، قطعات ارزان قیمت برندهای گمنام است. به صورت مثال: بردهای با کیفیت در حال حاضر دارای سلف و خازنهای نسل جدید و جامد هستند. مدار های برق پردازنده ، خنک کننده و .... بهینه سازی شده است و همینطور سایر قطعات برد نیز همگی متفاوت از بردهای معمولی هستند. همچنین پاور های با کیفیت چندین مدار و فـ یـ لـ تـ ر صاف کننده دارند که ولتاژ خروجی صاف و بدون نوسان باشد. نویز وجود نداشته باشد و ....... مسلما این قطعات نیز نسبت به قطعات معمولی گرانتز هستند. در این جا الزاما منظور بنده استفاده از بردهای سری سرور نمی باشد. خیر برهای با استفاده خانگی نیز دارای سطوح متفاوتی هستند در این زمینه کمی تحقیق کنید اطلاعات جالبی به دست می آورید
ویرایش توسط Ramin : September 3rd, 2015 در ساعت 22:33
-
-
September 3rd, 2015, 22:46
عضو جدید
مودمم که tenda d303 هستش و بسیار مناسب و میدونم برای مودم مشکلی پیش نمیاد یه برنامه دارم بنظر شما مناسبه؟
خب برنامه اینه کاری با مودم ندارم اون با 24 در 7 روشن باشه
ولی سیستم هر 48 ساعت یک بار به اندازه نیم ساعت یا ۱ ساعت خاموش بشه چطوره
- - - Updated - - -
/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-