با سلام
بنده اطلاعات whmcs هاست درست بعد از ریختن بک آپ روی هاست جدید از بین رفت .
راهی هست اطلاعات مشتری ها و محصولات و سایر موارد whmcsmبرگرده ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
بنده اطلاعات whmcs هاست درست بعد از ریختن بک آپ روی هاست جدید از بین رفت .
راهی هست اطلاعات مشتری ها و محصولات و سایر موارد whmcsmبرگرده ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
درود
مگر فول بک آپ ندارید مجدد ریستور کنید
اگر دیتابیس ها را داشته باشید و سالم باشن هم میتونید داخل دیتابیس های جدید ایمپورت کنید
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
بکاپ دارین؟ اگه دارین میتونید فایل sql رو ریستور کتید و اطلاعات رو بازیابی کنید.
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
در یاهو ادد بفرمایید تا راهنماییتون کنم
98server@att.net
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
با سلام
شرمنده نتم مشکل داشت و دوبار تایپیک ارسال شد.
بنده سایتم روی یک هاست بود که برام sslرو فعال نمی کردند مجبور شدم سایتم رو انتقال بدم رو هاست جدید ,فول بک آپ گرفتم و ریستور کردم رو هاست ولی ساب دامین ها باز نمی شدند .
یک نکته اینجا وجود داره اونم اینه که یوزر نیم هاست قبلی با هاست جدید فرق داشت به نظرتون ربطی داره به اینکه یوزر نیم ها یکی نیست؟
- - - Updated - - -
پس باید بگم یوزر هاست جدید رو مثل قدیم کنن ؟
و مجددا بک آپ بریزم؟
دوست من در سیستم whmcs
هر وقت که کران جاب ران می شود براتون یه بکاپ ار دیتابیس می گیرد
آیا به اون دیتابیس دسترسی دارید ؟
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)