-
August 23rd, 2015, 08:34
سرعت در وردپرس
با سلام
دو سوال داشتم درباره سرعت در وردپرس ممنون میشم اگه راهنمایی فرمائید
1- میزان تاثیر قالب سایت در سرعت سایت چقدره ؟ مثلا قالب Multi News که یه قالب معروفه من دانلود کردم حدود 18 مگابایت حجمشه آیا این قالب کند خواهد بود ؟
2-دیتابیس وردپرس چه نقشی در سرعت سایت وردپرسی داره به عنوان مثال وقتی حجم مطالب و فیلم و ... بالا رفت آیا سایت کند خواهد شد؟
3- بهترین سیستم عامل برای وردپرس کدام است ؟
با تشکر
-
-
August 23rd, 2015 08:34
# ADS
-
August 23rd, 2015, 09:28
عضو دائم
پاسخ : سرعت در وردپرس
درود
1- قالب بسیار موثر هستش مثلا اگر قالبی استفاده نمایید که فانکشن های سبکی داشته باشد سرعت لودتون چند برابر خواهد بود و فشار بر منابع سرور نیز کم خواهد شد
2- وردپرس بطور عادی نیز دیتابیس نسبتا سنگینی دارد چون تیبل های فراوان دارد و نصب پلاگین های مختلف نیز به این تعداد و سنگینی اضافه میکند پس سعی کنید از حداقل پلاگین و افزونه ها استفاده کنید و فقط آنهایی که در درجه اول اولویت هستند را بکار بگیرید.
3- اگر منظورتون سیستم عامل سرور هستش تفاوتی نیست از نظر حرفه ای Ubuntu بسیار ایده آل است اما centos - debian و.. هم مشکلی ندارند و بیشتر کانفیگ کلی سرور و وب سرور و سرویس ها اهمیت دارد
ارادتمند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2015, 09:59
عضو انجمن
سلام
قالب بسیار مهم است
دیتابیس باید بهینه سازی شود
بهترین سیستم عامل که همیشه لینوکس هست همیشه
از افزونه کش حتما استفاده کنید
راهنمایی در صورت سوالات بیشتر
98server@att.net
-
تعداد تشکر ها از GREAT به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2015, 14:34
سایت من لوکال است روی لینوکس سنت او اس علیرغم اینکه قالب های Rush و Multi News قالب های معرفی هستند اما بعد از نصب سرعت لود بخصوص در مرتبه اول که سایت رو باز میکنم خیلی کند است موندم وقتی دیتابیس حجمش بره بالا و کلیپ هیا چند دقیقه ای بزارم چطور لود میشه؟!!!!!!
-
-
August 24th, 2015, 10:57
عضو دائم
راهنمایی بیشتر
اسکایپ wp-home.ir
یاهو pangash_ir
-