سلام .
من حدودا 4 ساله تو یه client گیم به نام garena بازی میکنم ! جدیدا تصمیم گرفتیم یه سرور مجازی بگیریم تا دیگه مشکلی از لحاظ سرور و پینگ و نداشته باشیم !!!
من توضیح میدم به چه صورت هست کار و خودمم یه سرور رو پیشنهاد میدم دوستان بر اساس تجربه ای که دارن مشاوره بدن و همینطور افر و پیشنهاد که از چه شرکتی بخریم !
به طور معمولی اینجوری هست که وقتی ما با سرورهای گارنا وارد میشیم و به روم های ایران میریم برای یه بازیه 5v5 (مجموع 10 بازیکن ) یه هاست لازم هست ! این هاست منظور کسی هست که اول بازی رو استارت میکنه و بقیه join میشن ! خوب قطعا باید اونی که هاست میشه adsl خوبی داشته باشه تا 9 نفری که وارد هاستش میشن بتونن خوب بازی کنن !
حالا ما یه host bot داریم که میخوایم داخل این vps به کار بندازیمش + خود گارنا !!!
پس فقط میخوایم 2 تا چیز با این وی پی اس باز کنیم یکی گارنا که یه client هست با حج 10 مگابایت و یه host bot که کارش اینه که هاست بشه و بقیه بازی کنن !!!فکر کنم همزمان 4 تا گیم داشته باشیم شایدم بیشتر !!!
سرور مجازی مورد نظر ما :
cpu : Intel® Core 2 Quad Q9550
HDD : 30 GIG
Ram : 1024 mb
Band : 200 gig
port : ? khodeton hesab konid dg baraye 4 5 ta game e hamzaman !
من فقط در رابطه با سی پی یو اطلاعات ندارم این رو هم دوستم گفته !! حالا شما بر اساس تجربتون نظرتون رو هم بگید که چه سی پی یو کافیه
در قیمت دادن هم مینیموم ماکزیمم نداریم هرچی هست بدید !!! بعد خودمون انتخاب میکنیم !!! فقط خواهشا قیمتتون در حد چیزی که دارید میدید باشه
مرسی