نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: سوال در مورد مسدود شدن سایت و ریداریکت 301 و 302 و تاثیرش در سئو و وب مستر تولز

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض سوال در مورد مسدود شدن سایت و ریداریکت 301 و 302 و تاثیرش در سئو و وب مستر تولز

سلام و خسته نباشید
    دوستان بنده سایت فیلم دارم (یک ماه هست راه اندازی شده) و امروز با کمال تعجب دیدم که فیــلــتر شده! (علی رغم این که تازه شروع شده و پست زیاد نبوده و...)
    خب من هم دامین جدید گرفتم و در هاست پارک کردم و دامین قبلی رو به صورت 301 ریدارکت و wildcard ریدارکتش کردم.
    حالا سوالی که دارم اینه که این کار مشکلی نداره؟آیا بعد از مدتی رتبه الکسا و وب مستر تولز و ... که در دامنه قبلی وجود داشت به این دامین جدید منتقل میشه؟
    مثلاً آدرس site.com رو بنده به site1.in ریدارکت کردمش.
    دوستان لطفاً توضیحات تکمیلی و کامل بدن که متوجه بشم چون مطمئنم سوال خیلی ها هم هست.
    اینم اضافه کنم گه من ادرس رو که ریداریکت کردم پستها و صفحات هنوز ریدارکت نشدن ولی مثلاً home , contact us و... ریدارکت شده!
    البته 10 دقیقه پیش اینکار انجام شده فکر کنم کمی طول بکشه! اگر نباید طول بکشه لطفاً راهنمایی بکنید.
    ویرایش توسط ColdWorld : July 15th, 2016 در ساعت 15:37

2. # ADS

عضو انجمن menalgeya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    225 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد مسدود شدن سایت و ریداریکت 301 و 302 و تاثیرش در سئو و وب مستر تولز

سلام دوست عزیز

این آموزش رو مطالعه کنید

راهنمای کامل تغییر دامنه سایت

یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)

4. تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد مسدود شدن سایت و ریداریکت 301 و 302 و تاثیرش در سئو و وب مستر تولز

نقل قول نوشته اصلی توسط menalgeya نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

این آموزش رو مطالعه کنید

راهنمای کامل تغییر دامنه سایت
    ممنون از شما منتها این روش فکر نکنم روش معمول باشه که سایت های فیلم انجام بدن چون کمی طولانیه (البته مشکلی نیست من هنوز تست نکردم)
    دوستان دیگه ای هم اگر می تونن راهنمایی کنن که ببینم بهترین روش و بدون ضررترین روش چی هست.

تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    225 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    ممنون از شما منتها این روش فکر نکنم روش معمول باشه که سایت های فیلم انجام بدن چون کمی طولانیه (البته مشکلی نیست من هنوز تست نکردم)
    دوستان دیگه ای هم اگر می تونن راهنمایی کنن که ببینم بهترین روش و بدون ضررترین روش چی هست.
    دوست عزیز من خودم ادمین سایت فیلم هستم و از این روش استفاده میکنم برای تغییر دامین و همیشه جواب داده

7. تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

دوستان لطفاً کمک بکنید.
    ببینید سایت من امروز مسدود شد به ادرس مثلاً site.net بعد دامین جدید خرید دامنه رو پارک کردم و سایت با اون دامنه میاد بالا مثلاً این دامنه رو در نظر بگیرید : site.in
    بعدش ادرس قبلی رو به آدرس جدید ریدایرکت 301 می کنم تا اینجا مشکلی نیست مشکل اینجاست که وقتی آدرس قبلی رو وارد می کنم به جای این که ریدایرکت بشه به ادرس جدید
    صفحه فــلترینگ نمایش داده میشه!مشکل بعدی اینه که چطوری اینارو تو وبمستر تولز درست کنم جوری که به سئو و سایت اسیب نرسه؟؟؟
    نه تنها ریدایرکتی صورت نمی گیره بلکه ساب دامین زیرنویس هم به ادرس sub.site.net هم به آدرس اصلی دامین جدید site.in ست نمیشه و همون قبلی می مونه.
    می خوام هر وقت دامین رو عوض کردم ساب دامین ها هم به همون دامین ست بشن نه این که یکیش sub.site.in باشه و دامین جدید site.com باشه!
    ویرایش توسط ColdWorld : July 15th, 2016 در ساعت 21:26

تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    225 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    دوستان لطفاً کمک بکنید.
    ببینید سایت من امروز مسدود شد به ادرس مثلاً site.net بعد دامین جدید خرید دامنه رو پارک کردم و سایت با اون دامنه میاد بالا مثلاً این دامنه رو در نظر بگیرید : site.in
    بعدش ادرس قبلی رو به آدرس جدید ریدایرکت 301 می کنم تا اینجا مشکلی نیست مشکل اینجاست که وقتی آدرس قبلی رو وارد می کنم به جای این که ریدایرکت بشه به ادرس جدید
    صفحه فــلترینگ نمایش داده میشه!مشکل بعدی اینه که چطوری اینارو تو وبمستر تولز درست کنم جوری که به سئو و سایت اسیب نرسه؟؟؟
    نه تنها ریدایرکتی صورت نمی گیره بلکه ساب دامین زیرنویس هم به ادرس sub.site.net هم به آدرس اصلی دامین جدید site.in ست نمیشه و همون قبلی می مونه.
    می خوام هر وقت دامین رو عوض کردم ساب دامین ها هم به همون دامین ست بشن نه این که یکیش sub.site.in باشه و دامین جدید site.com باشه!
    خب دوست عزیز ریدارکت فقط با ای پی خارجی انجام میشه و با ای پی ایران بزنی صفحه *****ینگ بالا میاد

طبق اون آموزش میتوانید تغییرات وبمستر را انجام دهید

شما باید برای دامین جدید هم ساب ایجاد کنید و روت رو محل همون ساب قبلی قرار دهید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط menalgeya نمایش پست ها
    خب دوست عزیز ریدارکت فقط با ای پی خارجی انجام میشه و با ای پی ایران بزنی صفحه *****ینگ بالا میاد

طبق اون آموزش میتوانید تغییرات وبمستر را انجام دهید

شما باید برای دامین جدید هم ساب ایجاد کنید و روت رو محل همون ساب قبلی قرار دهید
    خیر دوست عزیز اینطور نیست شما این آدرس رو در نظر بگیرید روش که کلیک بکنید وارد آدرس جدید به صورت اتوماتیک می شید (***** هم هست)
    ساب دامین من مشکلی نداشت رفتم در تنظمییمات همگانی وردپرس و تغییرش دادم به دامین جدیدم اما دیگه نمی تونم به پنل وردپرس اون ساب دامین دسترسی پیدا کنم چون ریدایرگت میشه و ارور میده.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)