با تشکر از تمامی دوستان.
سرور مجازی ازآسمان ارتباط آرکا خریداری شد.
درود بر شما
من یه سرور مجازی برای دانلود مطالب سایتم میخوام. سایت تازه راه اندازی شده و مطالب وی ای پی هست(فیلم و سریال نیست) . پس دانلود زیاد ندارم ولی سرعت دانلود و آپتام فوقالعاده مهمه. و اینکه تیکت زدم سریع جواب بدین.
سرور اورسل نشده باشه. یه ماه پیش از یه ینده خدایی هاست گرفتم 2 بار ساسپند کرد به خاطر مصرف بالا. همون رو به میهن وب هاست انتقال دادم و کلی قابلیت جدید اضافه کردم سرور آخ نگفت.
لطفا افراد با سابقه کاری حداقل 2 سال پیشنهاد بدن.
برای ماه اول یه تخفیف ویژه میخوام و می خوام اگه تا 2 روز از سرویس راضی نبودم پولم برگشت داده بشه.
من مشتری خوبی هستم. سرور راه افتاد دیگه باهاتون کاری ندارم
سرویس مورد نیاز:
رم: ویندوز سرور (احتمالا 2003) میخوام نصب کنم و برای سایت دانلود است. 1 گیگ کافیه؟
هارد: دیتا بیشتر از 100 گیگ ندارم ولی اگه زیاد تو قیمت تاثیر نداره ترجیح میدم 150-200 تا باشه
سی پی یو: نمیدونم. کم نیاره با توجه به توضیحات بالا
پهنای باند: اینم نمیدونم. اوایل که زیاد مصرف ندارم ولی ملاک اصلی آپتام تضمینی و سرعت بالای دانلود کاربران است.
قیمت: قیمت ویژه برای ماه اول و قیمت مناسب کلی
و بگید این سرور میتونم ایمل مارکتینگ اجرا کنم؟ البته خیلی ایمیل نمیزنم. حداکثر روزی 1000

درخواست سرور مجازی از سرویس دهنده با سابقه

سرور های ویژه مجازی سازی نیک سرور با سیستم عامل VmWare، رم استاندارد ECC و پردازنده Intel® Xeon® E3-1245 بر روی هارد کلاس اینترپرایس نگه داری می شود، در حال حاضر این سرور ها در 2 کشور اروپایی آلمان و فرانسه قرار دارد و با کیفیت استاندارد آماده ارائه خدمات به متقاضیان می باشد.

_36374139481573929243.jpg)