-
July 30th, 2015, 18:58
درخواست سرور مجازی بردون ایبوز
سلام و درود به دوستان
یک سرور مجازی ویندوز میخوام.2008.
واسه کارای شخصی و اسکنر و ..... میخوام
اکثر سرورها ایبوز میدن.من سروری میخوام که کلا ایبوز نداشته باشه.البته سرعت و کیفیت هارد و اینترنت و دانلود و اپلود خیلی واسم مهمه.مثلا یک برنامه باز کنم گه 800 thread داشته باشه،باز یک سایت و باز نکنه.اینطور نمیخوام.سرعت فوق العاده میخوام که سرعت دانلود و آپلود و درخواست ثابت و بسیار بالا باشه.لیمیت نشده باشه
رم 2.سی پی یو یکم بالا و خوب.ویندوز 2008.تضمین ایبوز ندادن(واسه دیداس و ... نمیخوام.اسکنر و سه چارتابرنامه دیگه که پکت ارسال و دریافت میکنه)و تضمین سرعت بالای اینترنت دریافت و ارسال و لیمیت نشدن سرعت.
بالا گفتم.طوری نباشه که یک برنامه باز کنم 800 thread بازشه و کلا سرعتش نت و ... بیاد پایین
با این شرایط آفر بدین.تضمینم داشته باشه که اگه اون چیزی که گفتم نباشه برگشت وجه داشته باشه
در صورت امکان،24 ساعت تست
افر لطفا.فقط زود و فوری
-
-
July 30th, 2015 18:58
# ADS
-
July 30th, 2015, 19:01
پاسخ : درخواست سرور مجازی بردون ایبوز
سلام.
حداکثر بودجه اعلام کنید.
از ایران می توانیم به شما آفر بدهیم.
در ارتباط باشید.
-
-
July 30th, 2015, 19:02
www.wenhost.ir
ram 2
cpu 2
HDD 40
از آلمان تضمینی
33.000 تومان
موفق باشید
-
-
July 30th, 2015, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود به دوستان
اکثر سرورها ایبوز میدن.من سروری میخوام که کلا ایبوز نداشته باشه.البته سرعت و کیفیت هارد و اینترنت و دانلود و اپلود خیلی واسم مهمه.مثلا یک برنامه باز کنم گه 800 thread داشته باشه،باز یک سایت و باز نکنه.اینطور نمیخوام.سرعت فوق العاده میخوام که سرعت دانلود و آپلود و درخواست ثابت و بسیار بالا باشه.لیمیت نشده باشه
رم 2.سی پی یو یکم بالا و خوب.ویندوز 2008.تضمین ایبوز ندادن(واسه دیداس و ... نمیخوام.اسکنر و سه چارتابرنامه دیگه که پکت ارسال و دریافت میکنه)و تضمین سرعت بالای اینترنت دریافت و ارسال و لیمیت نشدن سرعت.
بالا گفتم.طوری نباشه که یک برنامه باز کنم 800 thread بازشه و کلا سرعتش نت و ... بیاد پایین
با این شرایط آفر بدین.تضمینم داشته باشه که اگه اون چیزی که گفتم نباشه برگشت وجه داشته باشه
افر لطفا.فقط زود و فوری
با سلام از ایکاتل هلند می تونم خدمتتون تقدیم بکنم
تضمین عدم ابیوز بدون استثنا حتی برای دیداس
تضمین عدم افت کیفیت (برگشت وجه درصورت مشاهده)
اما افر ویژه تابستان با تخفیف دائمی :
################################################## #######
Ram : 2048 MB
CPU : 2 Core 2000MHz
HDD : 60GB
Port : 1Gbps
BW : Unlimited
قیمت ماهیانه :
21000 تومان
NL :
http://vpsco.ir/cart.php?a=add&pid=15
################################################## #######
----------------------------------------------------------------------------
سوابق کاری ما رو می تونید با سرچ کردن در همین سایت ( وب هاستینگ تالک) پیدا بکنید
ولی در حالت کلی گروه ما بیشتر از 5 سال سابقه فعالیت در این سایت بدون داشتن حتی یک مشتری ناراضی دارد
----------------------------------------------------------------------------
** مجازی سازی سرور های جدید با وی ام ویر ESXi 5.5 انجام گرفته (به دلیل مشکلات و باگ هایی که وی ام ویر 6.0 داشت به وی ام ویر 5.5 مهاجرت کردیم)
** تمامی سرویس ها داری 3 ساعت تست رایگان جهت ارائه کیفیت سرویس ها می باشند
** تمامی سرویس ها تا 1 هفته قابلیت برگشت وجه به صورت کامل می باشد
** انواع کانفیگ ها رایگان می باشد
** برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
در مورد اسکرین شات + مشاهده فید بک کاربران به تاپیک های زیر نیز سر بزنید
-
-
July 30th, 2015, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود به دوستان
افر لطفا.فقط زود و فوری
با سلام
درخدمتیم
تاپیک فروش ویژه را مطالعه نمائید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146324
-
-
July 30th, 2015, 19:52
با دوستان تماس گرفتم و شرایط رو گفتم.بقیه اگه کسی هست آفر بدین.
سرعت اینترنت و شبکه و دریافت و انتقال داخلی و کیفیت و پورت بالا و .... خیلی مهمه.ایبوز هم از همه مهم تر.
اینو بازم میگم.طوری نباشه که مثلا یک اسکنر بالا بیارم با 800 تیرد,بعد سرعت اینترنت بیاد پایین یا نشه دیگه کاری کرد و ......... تایید میکنم.
------
hpnn.wm جان,این چیزایی که بالا گفتم رو تضمینی میدین؟
wenhost جان,آلمان من زیاد بودم.اونا کلا تند تند ایبوز میدن.اسکنر و .... نمیشه روش کار کرد.
Yas-Host جان,محدودیت نداره.من چیزی رو میخوام که نیازمو براورده کنه.البته قیمت فضایی نباشه.اما نیازم برآورده شه حتما ارزش قیمتی که میدی رو داره.
ویرایش توسط IrIsT : July 30th, 2015 در ساعت 19:54
-
-
July 30th, 2015, 20:04
عضو انجمن
از رپیدسوییچ انگلستان رم 2 و 3000 مگاهرتز سی پی یو e3 ماهانه 50 تومان
-
-
July 30th, 2015, 20:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود به دوستان
افر لطفا.فقط زود و فوری
با سلام
سرور مجازی مورد نظر شما از دیتاسنتر قدرتمند رپید سویچ انگلستان با مشخصات زیر قابل تقدیم است :
Ram 2048
O.S : Windows 2003 - 2008 - 2012 , linux , mikrotik
Cpu : 2*Xeon Hex core L5640
Port : 1Gbit
BW : Unlimited
uptime : 99.9%
VMware EsXi 6.0
بدون ابیوز
ماهانه 40 تومان
با کیفیت و پشتیبانی تضمینی
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و پنل ریبوت
در صورت نیاز تیکت یا پ.خ بدین
http://top-vps.com
ویرایش توسط sina.click : July 30th, 2015 در ساعت 20:46
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
-
-
July 30th, 2015, 20:45

نوشته اصلی توسط
IrIsT
Yas-Host جان,محدودیت نداره.من چیزی رو میخوام که نیازمو براورده کنه.البته قیمت فضایی نباشه.اما نیازم برآورده شه حتما ارزش قیمتی که میدی رو داره.
اگر بخاطر داشته باشم سایت شما در سرور آلمان ابیوز ارسال شده بود بخاطر یک سری فایل کپی رایت دار!
در مورد سرور ایران این موارد خیلی کمتر دیده شده و تقریبا بهتر از دیتاسنتر های معروف خارج از ایران می باشد.
لطفا برای توضیحات بیشتر در ساعات اداری با شماره تماس 03443317277 و در ساعات غیر اداری با شماره تماس 09307405414 تماس بگیرید تا بصورت تلفنی توضیحات و آفر خدمت شما ارائه گردد.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2015, 20:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود به دوستان
افر لطفا.فقط زود و فوری
از هلند - لیز وب میتونم سرور مجازی مد نظرتون رو ارائه بدم :
2GB
رم : 2 گیگابایت
سی پی یو : اشتراکی
هارد دیسک : 200 گیگابایت
پورت سرور : 2 گیگابیت
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 1 عدد
مکان : هلند ( leaseweb - evoswitch )
ماهانه 60 هزار تومان