سلام
خوبید
دوستان وی پی اس من دچار صفحه آبی مرگ شده
و هی ریست میشه
میشه کمکم کنید تا مشکل حل کنم
در ضمن از طریق ریموت دسکتاپ قطعه و دسترسی به vsphere دارم
سلام
خوبید
دوستان وی پی اس من دچار صفحه آبی مرگ شده
و هی ریست میشه
میشه کمکم کنید تا مشکل حل کنم
در ضمن از طریق ریموت دسکتاپ قطعه و دسترسی به vsphere دارم
اگر اون پیج ابی میاد و هی ریستارت میشه تغریبا باید بگم فاتحش باید بخونید دیگه نابود شده و رفته
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خدا به دادم برسه
دوستان من ک پنل vsphere دارم خودم میتونم روی سرورم ویندوز نصب کنم ؟
فکر میکنم خیر نتونید، مگه اینکه دی وی دی توش باشه
شما باید یه سیستم عامل دیگه روی یه هارد دیگه نصب کنید و اطلاعاتدون رو از رو هارد قبلی بردارید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اگر دسترسی به فایل ایزو دارید و یا اینکه ادمین سرور براتون مانت کنند میتوانید نصبمجدد کنید البته فایهای که روی سررو قبلی هستند از بین میرند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با سلام
به ادمین سرور بگید یه وی پی اس جدید بزنه این وی پی اس رو پاک نکنه بعد هارد این وی پی اس رو بالا بیاره رو وی پی اس جدید بعد اطلاعات خودتون رو بردارید. فکر نکنم اون وی پی اس درست بشه
با تشکر
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)