سلام دوستان
با توجه به تجربه کم خودم نمی تونم تصمیم درست رو برای انتخاب موقعیت سرور بگیرم به نظرتون از کدوم کشور باشه یا حالا پینگ کمتر و کلا بهتر باشه ؟معمولا از چی استفاده میکنن خیلی ممنون
برای دانلود فیلم میخوام
سلام دوستان
با توجه به تجربه کم خودم نمی تونم تصمیم درست رو برای انتخاب موقعیت سرور بگیرم به نظرتون از کدوم کشور باشه یا حالا پینگ کمتر و کلا بهتر باشه ؟معمولا از چی استفاده میکنن خیلی ممنون
برای دانلود فیلم میخوام
باسلام
از نظر پینگ فرانسه بعد المان از همشون بهتر هستن
بااحترام
سلام
برای دانلود فیلم آلمان و فرانسه استفاده کنید .
اول آلمان بعد فرانسه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
باید ببینید چی نیاز شماست و چقدر میخواین هزینه کنین ! المان و فرانسه در یک سطح هست و سرور های زیر 200 تومان دارند و انگلیس از هر دو اینها بهتره اما حدود 400 به بالا باید هزینه کنید . امریکا برای کار شما مناسب نیست هم هزینه بالایی داره هم پینگ بد و هم کپی رایت حساس هستند
به نظر من آلمان و فرانسه
سرعت دانلود از سرورهای این دوکشور به مراتب از آمریکا بیشتر هست.
Sent from my C6602 using Tapatalk
سلام
شما با دستور پینگ با کامپیوتر و اینترنت خودتون میتونین بفهمین که کدومش مناسبه واسه شما
همونطوری هم که همکارا گفتن آلمان و فرانسه تقریبا تو یه سطح هستن
هم از نظر پینگ هم قیمت هم سرعت و ...
سلام
سرور امریکا و کانادا به خاطر پینگ بالا زیاد در ایران طرفدار ندارند(البته دیتاسنترهای خوبی هم مثل xlhost کیفیت بسیار خوبی داره در امریکا)
اما در کل سرور اروپا بهتراست ؛ در مورد دیتاسنتر هم بستگی به بودجه شما داره به نظر من دیتاسنترهایی مثل redstation,rapidswitch کیفیت بالایی دارند و سپس ovh,و... همینطور پینگ پایینتری دارند
موفق باشید
برای استفاده در ایران دیتاسنترهای اروپایی مناسب تر هستند.
از لحاظ پینگ بین دیتاسنترهای اروپایی باید با توجه به استفاده نظر داد.
به عنوان مثال برای سرور دانلود آلمان، انگلیس، فرانسه و هلند تفاوت پینگشون در حدی نیست که مدنظر باشه اصلا.
اما برای سروری که میزبانی سایت رو برعهده داره آلمان (هتزنر) و فرانسه (او وی اچ) عالی هستند.
در کل دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ گزینه های مناسبی هم برای شروع و هم برای ادامه فعالیت حرفه ای هستند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)