-
February 8th, 2015, 09:06
مشکل با Vsphere client 5.5 خطا the required client support file connot be retrieved for the server
با سلام
بنده یه VPS دارم روش ویندوز سرور نصب بود درخواست لینوکس کردم اما پشتیبانی گفت ISO رو قرار داده و خودتون باید نصب کنید و گفتن که برنامه رو نصب کنید
من هم ورژن 5 رو روی ویندوز 8 نصب کردم وقتی می خواستم وصل شم به کنسول خطای زیر رو می داد
The VMRC console has disconnected...attempting to reconnect
با جستجور در اینترنت متوجه شدم که ورژن 5 با ویندوز 8 مسکل داره
ورژن 5.5 رو نصب کردم حالا دیگه کلاً لاگین نمی کنه و خطای زیر رو می ده
The required client support files cannot be retrieved from the server "vsphereclient.vmware.com"
Untitled.png
ممنون می شم دوستان کمک کنن بگن چه فایلی هست مه دانلود نمی شه آیا لینک دیگه داره دانلود کنم؟؟
-
-
February 8th, 2015 09:06
# ADS
-
February 8th, 2015, 09:09
پاسخ : مشکل با Vsphere client 5.5 خطا the required client support file connot be retrieved for the server
سلام
سرور اصلی ESXi 5/5.1 هست؟
-
-
February 8th, 2015, 09:29
پاسخ : مشکل با Vsphere client 5.5 خطا the required client support file connot be retrieved for the server
با سلام
بله
وقتی آی پی سرور رو وارد مرورگر می کنم آدرس باز می شه که نوشته VMware ESXi 5
-
-
February 8th, 2015, 09:39

نوشته اصلی توسط
only_for_you
با سلام
بله
وقتی آی پی سرور رو وارد مرورگر می کنم آدرس باز می شه که نوشته VMware ESXi 5
شما با vSphere client 5.5 نمیتونید به 5/5.1 وصل بشید.
-
-
February 8th, 2015, 13:35
عرض کردم که
با 5 امتحان کردم وارد می شد اما برای نصب لینوکس وقتی کنسول رو باز می کردم هیچی نشون نمی داد و خظای زیر میومد
The VMRC console has disconnected...attempting to reconnect
- - - Updated - - -
کسی نیست مشکل منو حل کنه؟
-
-
July 29th, 2015, 11:35
دوست گرامی!
این خطا مربوط به اتصال به سرور های خود کمپانی VMWare هستش. از آنجایی که این شرکت آدرس های ایرانی را "ف ی ل ت ر" کرده(تحریم) ، اگر "ف ی ل ت ر" شکن شما فعال باشد خطا بر طرف خواهد شد.
ویرایش توسط eng_mp : July 29th, 2015 در ساعت 11:37
-