سلام دوستان من یه ماه پیش یه وی پی اس رد استیشن گرفتم همه چیش خوب بود یه مدته ومپ سرور روش نصب کردم حالا چند روزیه سرعت آپلودم خیلی اومده پایین ولی سرعت دانلود مثل قبل خوبه، به نظرتون مشکل از کجاش و چطور میشه سرعت آپلود رو بالا برد؟
سلام دوستان من یه ماه پیش یه وی پی اس رد استیشن گرفتم همه چیش خوب بود یه مدته ومپ سرور روش نصب کردم حالا چند روزیه سرعت آپلودم خیلی اومده پایین ولی سرعت دانلود مثل قبل خوبه، به نظرتون مشکل از کجاش و چطور میشه سرعت آپلود رو بالا برد؟
درود
دوست گرامی معمولا پارامتر خاصی روی سرور لینوکس از نظر نرم افزاری برای سرعت آپلود وجود ندارد و بیشتر به 2 مورد آن هم سرعت هارد سرور و سرعت پورت سرور و اینترنت شما بستگی دارد اما در مورد دانلود پارامترهایی وجود دارد که قابل کنترل هستند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
جایی که آپلود میکنید .. کجاست ؟
همیشه بسته به نیازتون لوکیشن سرور رو انتخاب کنید
برای مثال اگر سرور انگلیس داشته باشید و محل آپلودتان در آمریکا ، قطعاً سرعت کمتری نسبت به انگلستان یا فرانسه خواهید داشت.
سایتمون 6تا سرور اختصاصی گلوبال داره و از هرجا بهش متصل بشی به سرور نزدیکتر وصل میشی از اون نظر مشکلی نداره، واسه آپلود یه وی پی اس از همین بچه ها انجمن گرفتم چون قیمتا اینجا ارزونتر از مستقیم در میاد، خلاصه بگم چند روزه سرعت آپلود مشکل پیدا کرده از خود فروشنده پرسیدم میگه پورت رد استیشن کلا" ضعیفه من گفتم اگه ضعیفه باید همیشه ضعیف باشه نه طی روزهای اخیر
در صورتی که سرور مجازی تهیه کردین ممکن هست سایر مشتری های نیز در حال مصرف باشن که سرعت افت محسوس داشته
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
توی سرور مجازی به صورت اشتراکی از پورت استفاده میشه
اگه سیستم شما تغییری نداشته پس احتمالا مصرف بقیه از سرور بیشتر شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)