-
July 16th, 2015, 09:50
کمک در بکاپ گیری از تنظیمات nginx
سلام
من یک vps دارم که قبلا دادم یک شرگت خارجی برام nginx رو خوب و خیلی مناسب و پر بازده برام کانفیگ کرده . و حالا مجبورم سرور رو انتقال بدم. کسی می تونه بهم کمک کنه بگه دقیقا از کدام فایل های تنظیمات nginx باید بکاپ بگیرم . هم برای تک تک کاربران و هم برای تنظیمات اصلی nginx
سرور از سیستم عامل centos استفاده می کنه .و روش دایرکت ادمین نصب شده و فقط nginx روی سرور فعال هست و وب سرور apache فعال نیست.
می خوام تمام کانفیگ ها ، template های دایرکت ادمین برای nginx که توسط شرکت خارجی تنظیم شده و کلا هرچیزی که به تنظیمات nginx ربط داره رو دانلود کنم.
کسی هست که به من بگه مسیر دقیق تک تک تنظیمات رو
ممنون
-
-
July 16th, 2015 09:50
# ADS
-
July 16th, 2015, 09:53
عضو دائم
پاسخ : کمک در بکاپ گیری از تنظیمات nginx
درود
دوست عزیز کانفیگ وب سرور صرفا فایل کانفیگ آن نیست و موارد زیادی از جمله بهینه سازی kernel برای هندل درخواست های بالا و... روی سرور اعمال میشود که قابل backup گیری نیستند اما اگر فقط کانفیگ nginx مد نظرتون هست باید از فایل nginx.conf و فایل های include شده داخلش بکاپ تهیه کنید.
ارادت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2015, 10:00
تنظیمات کرنل رو که نمی تونم بکاپ بگیرم. حداقل میشه کمک کنید مسیر تمام فایل های کانفیگ رو بگید؟
ممنون
-
-
July 16th, 2015, 10:15
عضو انجمن
درست عزیز کرنل منظور هسته ی سیستم عامل هست.
همون جور که همکار عزیزمون گفتن کرنل یکی از موارد هست و موارد دیگری هم هست که بسته به سطح کانفیگ اون شرکت داره
- - - Updated - - -
وب ه این راحتی امکان انتقال ندارن.
-
-
July 16th, 2015, 11:15
عضو انجمن
دوست عزیز تنظیمات nginx اغلب توی فولدر etc/nginx قرار داره
-
تعداد تشکر ها از klax0n به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2015, 11:31
عضو دائم
whereis nginx
cp -Rp path/to/nginx path/to/backup
موفق باشید
-
-
July 16th, 2015, 11:33
عضو انجمن
مجازی ساز چیست؟ اگر VMw هست، بگید شرکت ارائه دهنده در قبال مبلغی ( احتمالا ) بهتون فایل OVF سرورتون رو بدن که نیازی به کانفیگ و بهینه سازی دوباره کرنل و ... نداشته باشید
-