سلام دوستان سرورم رو میخوام جابجا کنم تو اسیاتک هستش همه چیش اوکی هست منتها پورت داخل به خارجش خیلی ضعیفه اما استیبل هست یه سرور 4 یونیت دارم چه دیتاسنتری پیشنهازکد میدین که استیبل باشه و از نظر ای پی محدودیت نداشته باشه قیمت مناسب با یه افر خوب میخوام رو اکثر سرور هام سرور گیم ران هستش.
- - - Updated - - -
???????????????
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : درخواست فضا برای کولو در ایران
نوشته اصلی توسط networkgostar
سلام دوستان سرورم رو میخوام جابجا کنم تو اسیاتک هستش همه چیش اوکی هست منتها پورت داخل به خارجش خیلی ضعیفه اما استیبل هست یه سرور 4 یونیت دارم چه دیتاسنتری پیشنهازکد میدین که استیبل باشه و از نظر ای پی محدودیت نداشته باشه قیمت مناسب با یه افر خوب میخوام رو اکثر سرور هام سرور گیم ران هستش.
- - - Updated - - -
???????????????
با سلام و احترام
چه تعداد آیپی نیاز دارید ؟ 32 آیپی ؟
ترافیک مورد نیازتون دقیقا چه قدر هست ماهانه ؟ چند ترابایت میباشد ؟
نسبت ترافیکتون به چه صورت هست ؟ 1 به 1 میخواهید ؟
میتوانیم سرور تست بدیم خدمتتون تست کنید اگر اوکی بود به شما سرویس کلوکیشن در شبکه خودمان ارائه کنیم.
- - - Updated - - -
???????????????
درود
از پارس آنلاین
با هزینه کلو +32 ای پی + 1 ترا ترافیک = 500.000
دسترسی kvm + مانیتورینگ + امکان دست رسی به سرور با هماهنگی + ارایه فاکتور رسمی
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
هر یونیت 100 هست
هزینه ای پی رایگان حساب شده واستون
ترافیک هم 200 تومن
با پورت 1 گیگ واستون ماهیانه 500-600 تموم میشه
در صورت تمایل تماس بگیرین صحبت کنیم
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
باسلام از زو ديتاسنتر افرانت و زيرساخت مي تونيم به شما پيسنهاد بديم با توجه به ابنكه سرورتوت ٤ يونيت هزينه مولو در افرانت براي سما پايين تر در مياد
براي كسب اطلاعات بيستر و دريافت قيمت لطفا تماس بگيريد يا شماره تماس تون رو اعلام كنيد
باتشكر
فاتح
آقا اسیاتک اومده تو سایتش یه سری افر جدید گذاشته خیلی زیر قیمت اکثر جاها داستانش چیه؟؟
خیلی پایین نیست.
برای یک یونیت اینطوری حساب میشه:
۱ یونیت فضا - ۵۰.۰۰۰ تومان
۱ آمپر برق - ۲۰.۰۰۰ تومان
۸ آی پی - ۴۰.۰۰۰ تومان
۱ ترابایت ترافیک - ۲۰۰.۰۰۰ تومان
مالیات - ۲۸.۰۰۰ تومان
مجموع: ۳۳۸.۰۰۰ تومان
اگر ۱ ترابایت ترافیک نیاز دارید این قیمت تقریبا مناسب اما برای کسی که ۱ ترابایت نیاز ندارد رقم خوبی نیست !
حتما هم باید پکیج ترافیک را ترابایتی خرید کنید.