سلام خدمت دوستان.. یک چندوقتی هست بنده کارم شده بیشتر مغازه داری همش پای سیستم هستم..در این بین چون از قدیم سایت داشتم و خیلی ها منو میشناسند خیلی درخواست هاست و سرور مجازی و حتی سرور اختصاصی داشتم که همش دیگران رو معرفی میکردم.دیدم ما که همش در چرخشیم و دیگران رو معرفی میکنیم مجانی بیکار نشینیم حداقل تو این کار یک همکار پیدا کنیم بازاریابی هم شده یا درصدی یک پولی هم ازش در بیاریم..واسه همین تاپیک زدم ببینم کیا همکار درصدی نیاز دارند..
البته اینم بگم اعتبارم رو برای یک هاست تازه کار و اماتور خراب نمیکنم.. کسی که درخواست میده باید همه فن حریف باشه و بتونه یک سرور رو کانفیگ و مدیریت کنه نه اینکه ریسلر باشه یا کارهاشو بسپاره دیگران..
فروش هاست+ سرور مجازی + سرور خصوصی+ کانفیگ سرور و... رو حتما داشته باشه چون میخوام درست و حسابی کار کنم باهاش...
خوب درصدتون رو برای همکاری دوستانی که واجد شرایط هستند اعلام کنند. درصد هر کدوم از سرویسها رو اعلام کنید اینم بگم مشتریهایی که میارم تمدید هم میکنند درصد تمدید و...... اسم سایتتون رو هم اعلام کنید..
( نگید خودت سایت بزن و بخر و بفروش چون گفتم وقت این کارها رو ندارم و فقط میخوام مشتری بیارم بقیه پشتیبانی و.. با خودتونه)