-
July 12th, 2015, 15:46
سوال در مورد فروشگاه بازی و انیمیشن
دوستان من قصد دارم فروشگاه بازی بزنم با این تفاوت که فقط در سطح شهر خودمون پخش میکنم چون اینجا فروشگاه بازی به اون صورت که باید نیستش و خیلی کمه میخواستم بدونم این فروشگاه ها بازی ها رو به چه صورت عرضه میکنن یعنی مثلا بازی اورجیناله یا کپی ؟ یا مثلا تو جعبه میزارن یا تو کاور ؟ آیا سی دی ها باید لیبل داشته باشه یا نداشته باشه ؟ مجوز و اعتماد الکترونیکی لازمه یا نه ؟ (من با پست سر و کار ندارم و پرداخت آنلاین هم برای جهان پی رو دارم و نیازی به بانک ها نیست) ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
July 12th, 2015 15:46
# ADS
-
July 12th, 2015, 15:58
پاسخ : سوال در مورد فروشگاه بازی و انیمیشن
شما اگر بیرون دفتر داشته باشید و در داخل دفترتون یا همون مغازه یا فروشگاه بخواهید سی دی بازی یا فیلم و این چیزا بفروشید حتما باید اورجینال باشه در صورتیکه اورجینال نباشه بازرس بیاد و متوجه بشه کلا جریمه یا اینکه سی دی ها رو جمع می کنند یا ... (مثل کلوپ ها / قبلا یکی از دوستان داشت با این مورد مواجه شده بود)
اما در صورتیکه صرفا کار در فضای مجازی مد نظرتون هست و قصد مغازه زدن ندارید برای کارتون ، میتونید حتی کپی هم به خریدار ارائه بدید / هم کپی هم اورجینال ، فرقی نمیکنه . دیگه اون برمیگرده به خودتون و اون خریدار که کپی مد نظرش هست یا اورجینال .
در هر صورت مشکلی پیش نمیاد !
نیازی به لیبل نمی باشد شما فقط برای مشتری پست میکنید یا مثلا خودتون میبرید میدید دست مشتری حالا میتونید توی پاکت بزارید و کفایت میکنه .
نماد اعتماد و این موارد همه اختیاری می باشد .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2015, 00:21

نوشته اصلی توسط
hamra
شما اگر بیرون دفتر داشته باشید و در داخل دفترتون یا همون مغازه یا فروشگاه بخواهید سی دی بازی یا فیلم و این چیزا بفروشید حتما باید اورجینال باشه در صورتیکه اورجینال نباشه بازرس بیاد و متوجه بشه کلا جریمه یا اینکه سی دی ها رو جمع می کنند یا ... (مثل کلوپ ها / قبلا یکی از دوستان داشت با این مورد مواجه شده بود)
اما در صورتیکه صرفا کار در فضای مجازی مد نظرتون هست و قصد مغازه زدن ندارید برای کارتون ، میتونید حتی کپی هم به خریدار ارائه بدید / هم کپی هم اورجینال ، فرقی نمیکنه . دیگه اون برمیگرده به خودتون و اون خریدار که کپی مد نظرش هست یا اورجینال .
در هر صورت مشکلی پیش نمیاد !
نیازی به لیبل نمی باشد شما فقط برای مشتری پست میکنید یا مثلا خودتون میبرید میدید دست مشتری حالا میتونید توی پاکت بزارید و کفایت میکنه .
نماد اعتماد و این موارد همه اختیاری می باشد .
جناب پس این چیه :
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=71264
- - - Updated - - -
از دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟
- - - Updated - - -
کسی نیست ؟
- - - Updated - - -
کسی نیست درباره ی لینک بالا توضیح بده ؟
- - - Updated - - -
-
-
July 14th, 2015, 15:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SeoPardaz
جناب پس این چیه :
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=71264
- - - Updated - - -
از دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟
- - - Updated - - -
کسی نیست ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام
در مورد این لینک فقط توضیح میدم.
در مورد فروشگاه بازی باید مجوز از بنیاد ملی بازی های رایانه ای داشته باشید.
و اکثر سایت های فروش نیز ندازند که ***** شدند
موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-