-
July 14th, 2015, 15:14
عضو جدید
مشکل در ثبت دامنه
سلام،
من هنگامی که میخوام دامه تو whmcs ثبت کنم چه با ماژول آنلاینیک و چه ماژوا ایزی رجیستر برای دامنه های .ir با ارور زیر مواجه میشم.
راه حل این مشکل چیه؟
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/hostshab/public_html/whmcscrm/modules/registrars/onlinenic/onlinenic.php on line 0
با توجه به اینکه، این ماژول کد شده است قابلیت ایجاد تغییرات هم تو اون نیست. کسی چیزی میدونه تو این رابطه؟
-
-
July 14th, 2015 15:14
# ADS
-
July 14th, 2015, 15:46
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ثبت دامنه

نوشته اصلی توسط
ruyn
سلام،
من هنگامی که میخوام دامه تو whmcs ثبت کنم چه با ماژول آنلاینیک و چه ماژوا ایزی رجیستر برای دامنه های .ir با ارور زیر مواجه میشم.
راه حل این مشکل چیه؟
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/hostshab/public_html/whmcscrm/modules/registrars/onlinenic/onlinenic.php on line 0
با توجه به اینکه، این ماژول کد شده است قابلیت ایجاد تغییرات هم تو اون نیست. کسی چیزی میدونه تو این رابطه؟
درود
دامین های ملی از طریق رجیسترار nic.ir قابل ثبت است.
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
July 14th, 2015, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ruyn
سلام،
راه حل این مشکل چیه؟
درود
آیا نمایندگی ثبت دامنه دارید؟
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
July 14th, 2015, 21:21
عضو انجمن
با سلام